7
5
Knoke
4
6
ROAR STANG
2
Slagside
Biffkutt marinert strimlet
EPD-nr 4955571
172,75 pr pk à 1,2 kg
143⁹
pr kg
4
Bryst/
bibringe
UNIL+
Ytrefilet storfe
EPD-nr 3183548
pk à ca 2 kg
32973
UNIL+
Kjøttdeig storfe u/salt og vann
EPD-nr 3184199
pk à 2,5 kg
1414²2
Høyrygg
Bog
Knoke
Nakke
Storfe
STYKNINGSDELER
UNIL+
Indrefilet storfe
EPD-nr 3319357
pk à ca 1,4-1,79 kg
Ⓡ300¹2
Grilstad
151
Kjøttdeig storfe økonomi
EPD-nr 5068457
pk à 3 x 2 kg
61
UNIL+
Rundstek storfe
EPD-nr 3200029
pk à c
à ca 3 kg
Fast lavpris:
1486
Fast lavpris-periode: 09. januar - 11. februar 2023
pr kg
Alltid!-medlemspris:
139⁰⁰
12
pr kg
1. Mørbrad
Mørt, magert og finfibret kjøtt.
Godt egnet til biff, roastbeef,
finere gryteretter og fondue.
2. Indrefilet
Sitter på dyrets filetkam, og er det
møreste kjøttet. Perfekt til biff!
3. Ytrefilet
Ytrefileten sitter også på dyrets
filetkam. Kjøttet er mørt og godt
egnet til biff.
4. Entrecôte
Entrecôte er den fremste delen
av kamstykket. Kjøttet er mørt og
har fin fettfordeling som gjør det
saftig og velsmakende. Ypperlig
både helstekt og som biff.
UNIL+
Indrefilet storfe
EPD-nr 3205564
pk à ca 1,6 kg
38549
UNIL+
Flatbiff storfe
EPD-nr 3182896
pk à ca 5 kg
Fast lavpris:
174
pr
Alltid!-medlemspris:
15600
5. Lårtunge
Lårtunge er en stor muskel
med mye rent kjøtt. Kjøttet har
relativt mye bindevev og brukes
der for stort sett til produksjon av
karbonadedeig.
6. Rundstek/-biff
Sitter på dyrets lår og kalles
også rundbiff. Egner seg godt til
gryteretter som skal trekke en
stund eller som stek.
7. Flatbiff
Sitter på øvre del av dyrets lår
og er ganske magert. Godt egnet
til oksestek, roastbiff finere
gryteretter.
N
27.