Storcash kundeavis - 8.11. - 11.12.2021 - UTGÅTT - side 20 *

thumbnail - Kundeavis Storcash - 8.11.2021 - 11.12.2021 - Produkter fra tilbudsaviser - ribbe, medisterkaker, nystekt ribbe, vann. Side 20.
20 / 21

* Gjelder i alle Storcash-butikker.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Storcash Alt du trenger, alltid billig. smak og en re hverdag Alltid! MeBersen Mer fra Storcash Som medlem av EN Alltid! Mer fra EN Storcash får du: • Bonus fra første krone - vi har Velsmakende ingen krav til minimumskjøp! ribbe til jul • Inntil 5% bonus på allerede faste lave priser! For Storcash sine kunder er jule- forberedelsene godt i gang, og fersk nystekt ribbe i bit fra MatBørsen forenkler den hektiske førjulstiden. • Alltid 8% bonus på mineralvann! I tillegg får du egne Alltid!-kupp hver måned, som er ekstra gode MatBørsen er en tradisjonsrik håndverks- bedrift i Stokke i Vestfold. Siden 1994 har de produsert spiseferdige produkter og måltidsløsninger med god smak og høy kvalitet til både dagligvare- og storhusholdningsmarkedet. De er Storcash sin leverandør, og er den største produsenten av spiseferdige produkter til ferskvarediskene i Norge. De håndstekte karbonadene og elgkarbonadene er kjent over hele landet, og i tillegg tilbyr de et stort sortiment av stekte farsekaker og gryteretter. De serveringsklare rettene produseres av kokker på kjøkkenet i Stokke. MatBørsen teller rundt 200 ansatte forvarmet ovn, og bruker en kombinasjon av stek og damp i 15 minutter på 180 °C. Sett deretter ovnen på stekefunksjon, og øk temperaturen til 240 °C og stek i 10 minutter. Hvis du bruker stekeovn, anbefaler vi at du har i 1 dl vann i formen og setter aluformen i forvarmet ovn på 180 °Ci 40 minutter. Øk så temperaturen til 240 °C i 15 minutter, men pass på fargen da ovner er forskjellige. Husk at tiden må justeres noe lenger hvis man putter flere fat i stekeovnen samtidig. tilbud til deg som er medlem. Last ned appen! Her finner du oversikt over bonusen din, kjøpshistorikk og kundekortet ditt. - Det høres ut som det kan bli en Bli Alltid!-medlem og 26 nasjoner er representert. Vi tok en prat med kokk og produkt- utvikler for MatBørsen, Svenn-Arild Nilsen, i forbindelse med ribben. - Hva er det som er unikt med ribben deres, Svenn-Arild? - Ribben er ferdig kuttet, krydret og stekt, du trenger bare å varme den i ovnen. Dersom du bruker konveksjonsovn anbefaler vi at du setter aluformen inn i tradisjonsrik og saftig ribbe med sprø svor ut av dette. - Det stemmer, MatBørsens ribbe er selvfølgelig helt perfekt servert på tradisjonelt vis; med grove medisterkaker, surkål, ribbesaus, deilige grønnsaker og annet tilbehør til. Men vi elsker også varianten med en asiatisk glaze - prøv det på årets julelunsj sammen med en frisk råkostsalat, sier Svenn-Arild med stor KLIKK HER entusiasme.

Andre kundeaviser Storcash

Nyeste kundeavis