Storcash
Alt du trenger,
alltid billig.
smak og en
re hverdag
Alltid!
MeBersen
Mer fra Storcash
Som medlem av
EN
Alltid! Mer fra
EN
Storcash får du:
• Bonus fra første krone - vi har
Velsmakende
ingen krav til minimumskjøp!
ribbe til jul
• Inntil 5% bonus på allerede
faste lave priser!
For Storcash sine kunder er jule-
forberedelsene godt i gang, og fersk
nystekt ribbe i bit fra MatBørsen
forenkler den hektiske førjulstiden.
• Alltid 8% bonus på
mineralvann!
I tillegg får du egne Alltid!-kupp
hver måned, som er ekstra gode
MatBørsen er en tradisjonsrik håndverks-
bedrift i Stokke i Vestfold. Siden 1994
har de produsert spiseferdige produkter
og måltidsløsninger med god smak
og høy kvalitet til både dagligvare- og
storhusholdningsmarkedet. De er
Storcash sin leverandør, og er den største
produsenten av spiseferdige produkter til
ferskvarediskene i Norge. De håndstekte
karbonadene og elgkarbonadene er kjent
over hele landet, og i tillegg tilbyr de et
stort sortiment av stekte farsekaker og
gryteretter. De serveringsklare rettene
produseres av kokker på kjøkkenet i
Stokke. MatBørsen teller rundt 200 ansatte
forvarmet ovn, og bruker en kombinasjon
av stek og damp i 15 minutter på 180 °C.
Sett deretter ovnen på stekefunksjon,
og øk temperaturen til 240 °C og stek
i 10 minutter. Hvis du bruker stekeovn,
anbefaler vi at du har i 1 dl vann i formen
og setter aluformen i forvarmet ovn på
180 °Ci 40 minutter. Øk så temperaturen
til 240 °C i 15 minutter, men pass på fargen
da ovner er forskjellige. Husk at tiden må
justeres noe lenger hvis man putter flere
fat i stekeovnen samtidig.
tilbud til deg som er medlem.
Last ned appen! Her finner
du oversikt over bonusen din,
kjøpshistorikk og kundekortet
ditt.
- Det høres ut som det kan bli en
Bli Alltid!-medlem
og 26 nasjoner er representert.
Vi tok en prat med kokk og produkt-
utvikler for MatBørsen, Svenn-Arild Nilsen,
i forbindelse med ribben.
- Hva er det som er unikt med ribben
deres, Svenn-Arild?
- Ribben er ferdig kuttet, krydret og
stekt, du trenger bare å varme den i
ovnen. Dersom du bruker konveksjonsovn
anbefaler vi at du setter aluformen inn i
tradisjonsrik og saftig ribbe med sprø
svor ut av dette.
- Det stemmer, MatBørsens ribbe
er selvfølgelig helt perfekt servert på
tradisjonelt vis; med grove medisterkaker,
surkål, ribbesaus, deilige grønnsaker
og annet tilbehør til. Men vi elsker også
varianten med en asiatisk glaze - prøv det
på årets julelunsj sammen med en frisk
råkostsalat, sier Svenn-Arild med stor
KLIKK HER
entusiasme.