Staples kundeavis - 14.03.2022 - 31.07.2022 - side 8 *

1 ... 8 ... 13
Kundeavis Staples - 14.03.2022 - 31.07.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - batteri, gulvvasker, lader, støvsuger. Side 8.
1 ... 8 ... 13

Bla igjennom denne Stapleskatalogen som er gyldig fra 14.03.2022 til 31.07.2022 for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Stapleskatalogen tilbyr rabatter på mer enn 30 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Staples, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på batteri, gulvvasker, lader, støvsuger; men denne katalogen fra Staples tilbyr mange andre rabatter på varer som batteri, gulv, lader, verktøy, støvsuger, batteri, gulv, kjøkken, lader. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Staples, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Gjelder i alle Staples-butikker.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
AERO Ryggstøvsugere TASKI AERO BP Støvsuging der andre ikke kommer til > Lett, stillegående og diskret BEST I KLASSEN PÅ YTELSE, LAV > Komfort og ergonomi > Ytelse > VEKT OG > Fleksibilitet BRUKERFORMAT Lett, stillegående og diskret Taski Aero BP er perfekt for trapper, heiser og inngangsparti. Batterimodellen passer utmerket for transport, publikumsområder, og områder med stor gjennomfart. Lav vekt og lavt lydnivå oppnås gjennom smart design og materialer uten å påvirke ytelsen og skape ubehagelig varme. En lett støvsuger med slank profil og lavt støynivå for diskret støvsuging. Komfort og ergonomi Lav totalvekt er viktig for enhver ryggstøvsuger. Med en vekt på kun 4,7 kg (kabel) og 5,3 kg (batteri), er Taski Aero BP blant markedets letteste ryggstøvsugere. Den slanke profilen og bæreseler som er laget av hi-tech ryggsekkematerialer, gir en nær perfekt vektfordeling og eksepsjonell brukerkomfort. Fleksibilitet 3 i 1-ryggstøvsuger, gulvstøvsuger og blåser. Begge modellene kan enkelt og raskt omdannes til enten en ultrakompakt gulvstøvsuger eller en løv-, sand- og ruskblåser. For å redusere kostnader og øke fleksibiliteten brukes samme litiumbatteri / lader som på Taski Swingo 150 Li-lon gulvvasker. Aero BP batterimodellen har kjøretid på 30 minutter og oppladning på kun 90 minutter. Med ekstra batterier vil man få økt fleksibilitet. OTY Taski Aero BP E Taski Aero BP Li-lon Komplett Taski Aero BPB Li-lon Plus Komplett V.nr: 186949 V.nr: 186948 V.nr: 220711 4 890,- 11 590,- 17 590,-

Kundeaviser fra Staples

Mest populære tilbud