Skeidar butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Skeidar, inkludert Skeidarplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Skeidar. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Skeidar.


Skeidar kundeaviser
Skeidar kundeaviser
Skeidar kundeaviser

Om Skeidar

Skeidar er en norsk møbelkjede som først ble etablert i 1964. Kjeden selger hovedsakelig møbler, hage og interiørprodukter, og har siden åpningstid hjulpet deres kunder til å få det fint i hjemmet.

Kjeden har over 56 butikker i Oslo, Åsane, Trondheim, Bergen, Forus, Tromsø, Hamar, Bodø, Drammen, Arendal, Ålesund og Gjøvik. Skeidar finnes ikke landsdekkende, men strekkes fra Tromsø til Sør-Norge.

Produkter som selges hos Skeidar er blant annet senger og madrasser, ulike møbler til spisestue, stue, soverom, baderom og hage, sofa, interiør, belysning, tekstiler, og tepper. Skeidar ønsker å være miljøbevisst, så de er medlem av Grønt Punkt Norge, og har innkjøps og kontrollprotokoller for å stadig bli bedre og minske miljøfotavtrykket. I tillegg har de strenge kvalitetskontroller som gjør at kunden kan være trygg på at møblene til Skeidar er trygge og kvalitetssikret.

På nettsiden til Skeidar kan kunden enkelt finne fram til kundeavisen. Her kan de lese om flotte tilbud og store rabatter. Gå inn på http://www.skeidar.no for mer informasjon om aktuelle salg og tilbud. Kundeavisen kan også plukkes opp i butikk.

Hvorfor kunder liker å handle på Skeidar

  • Inspirasjon til hjemmet: Skeidar har en inspirasjonsside på nettsiden med informasjonsartikler om blant annet fargevalg og om hvordan Skeidar kan hjelpe kunden med å nå sine interiørdrømmer.
  • Store sesongsalg: Etter hver sesong har Skeidar store sesongsalg med opptil 50% på en rekke utvalgte varer.
  • Skeidars komfortgarant: Kjeden mener at madrass er det viktigste møbelet du kan kjøpe, og lar derfor kunden prøve madrassene i 100 dager. Om de ikke er 100% fornøyd kan de bytte varen kostnadsfritt.
  • Nyhetsbrev: Kunder kan nå melde seg på Skeidar sitt nyhetsbrev, full av inspirasjon, flotte nyheter og spennende tilbud.
  • Kvalitetsprodukter: Skeidar arbeider med å skaffe gode kvalitetsmøbler slik at kunden kan være trygg på at de handler det beste hos Skeidar.

Beliggenhet og åpningstider

Skeidar har over 56 butikker fra Tromsø og ned til Sør-Norge, som i Åsane, Oslo, Trondheim, Hamar, Bodø, Drammen, Arendal, Ålesund og Gjøvik. Åpningstider kan variere, men kjeden er som oftest åpen 10-20 mandag til fredag, og 10 til 18 lørdag. Kunder rådes til å gå inn på http://www.skeidar.no/butikker for å finne åpningstidene til sin lokalbutikk.