Skeidar - kundeaviser, butikker, åpningstider

Skeidar kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Skeidar

Skeidar er en norsk møbelkjede som først ble etablert i 1964. Kjeden selger hovedsakelig møbler, hage og interiørprodukter, og har siden åpningstid hjulpet deres kunder til å få det fint i hjemmet.

Kjeden har over 56 butikker i Oslo, Åsane, Trondheim, Bergen, Forus, Tromsø, Hamar, Bodø, Drammen, Arendal, Ålesund og Gjøvik. Skeidar finnes ikke landsdekkende, men strekkes fra Tromsø til Sør-Norge.

Produkter som selges hos Skeidar er blant annet senger og madrasser, ulike møbler til spisestue, stue, soverom, baderom og hage, sofa, interiør, belysning, tekstiler, og tepper. Skeidar ønsker å være miljøbevisst, så de er medlem av Grønt Punkt Norge, og har innkjøps og kontrollprotokoller for å stadig bli bedre og minske miljøfotavtrykket. I tillegg har de strenge kvalitetskontroller som gjør at kunden kan være trygg på at møblene til Skeidar er trygge og kvalitetssikret.

På nettsiden til Skeidar kan kunden enkelt finne fram til kundeavisen. Her kan de lese om flotte tilbud og store rabatter. Gå inn på https://www.skeidar.no for mer informasjon om aktuelle salg og tilbud. Kundeavisen kan også plukkes opp i butikk.

Hvorfor kunder liker å handle på Skeidar

Beliggenhet og åpningstider

Skeidar har over 56 butikker fra Tromsø og ned til Sør-Norge, som i Åsane, Oslo, Trondheim, Hamar, Bodø, Drammen, Arendal, Ålesund og Gjøvik. Åpningstider kan variere, men kjeden er som oftest åpen 10-20 mandag til fredag, og 10 til 18 lørdag. Kunder rådes til å gå inn på https://www.skeidar.no/butikker for å finne åpningstidene til sin lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler