XXL Shimano priser og tilbud

Se denne ukens tilbud fra XXLshimano med rabatter som varer fra 16.05.2022. Få de siste rabattene og tilbudene fra XXL shimano her for å spare penger.

 
Aktuelle kundeaviser
 

Hvis du virkelig vil spare penger på handleturen og du ønsker å spare så mye som mulig, burde du følge nøye med på alle de ukentlige tilbudsavisene som du kan finne på vårt nettsted. Vi har ofte tilbud på XXL shimano og vi har de siste ukentlige katalogene med tilbud på XXL shimano så snart de blir annonsert.

Det trenger ikke bare å være tilbud på XXL shimano, du kan også søke etter tilbud på shimano fra andre forhandlere, slik som Thansen, Mekk, eller du kan sjekke ut fantastiske tilbud, rabatter og salg på varer som andre kunder leter etter på vårt nettsted. Blant de mest populære tilbudene nå til dags er rabatter på følgende varer: solsikkefrø, sommerkål, sonos, sony, sophie la girafe, sorel, soundbar, soyabønne, soyamel, soyaolje. Hos Alle Tilbudsaviser publiserer vi tusenvis av nye spesielle tilbud hver dag og hvis du vil ha de beste tilbudene må du fortsette å klikke deg inn på nettsiden vår!


OM XXL

XXL ble startet opp i 2000, og det første varehuset åpnet i 2001. Hos XXL finner man kjente merkevarer innen friluftsliv, sport, jakt og trening til gode priser. Nettbutikken åpnet i 2002, og i 2005 besto XXL av seks varehus.

I dag har de over 30 varehus i Norge, inkludert Tønsberg, Alnabru, Skien, Lyngdal og Oslo. Som om ikke det var nok, har de også varehus i Finland, Østerrike og Sverige, blant annet et outlet i Charlottenberg.

Du har kanskje sett reklame for XXL på tv, eller i avisen? XXL kjører ofte kampanjer med tilbud og salg. Disse finner man blant annet i deres kundeavis sammen med deres velkjente logo. Du finner også informasjon om aktuelle tilbud og kampanjer på deres nettside https://www.xxl.no.

Hos XXL finner du produkter tilhørende de fleste sportsgrener. Vintersport, sykling, jakt, fiske og ballspill er bare noen av alternativene. I tillegg får du kjøpt både klær, utstyr og tilbehør du måtte ha bruk for, som for eksempel yogamatter, treningsapparater, pulsklokker eller svettearmbånd.

XXL har for det meste alt av varer på lager i sine varehus, men i noen tilfeller kan produktene være bestillingsvarer. Dersom du foretrekker å handle i ro og mak fra din egen sofa, kan nettbutikken være et godt alternativ.

XXL tilbyr også sykkelreparasjon, service på sykler, ulike pakker med skiprepping og tjenester som for eksempel børsemaking og skøytesliping.

Shimano - forhandlere

Mest populære tilbud

Produkter

Forhandlere