Plantasjen butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Plantasjen

Plantasjen, som ble etablert som en nordisk kjede i 1986, er en butikkjede som selger planter, vekstprodukter, hagemøbler, og dyrefor. Her finner du alt til hage, hjem og møbler. Plantasjen har over 77 butikker i Norge som iblant annet Forus, Tromsø, Bodø, Lillehammer, Hamar, og Åsane.

Både i butikk og på Plantasjen sin nettside, https://www.plantasjen.no, kan kunder lett finne fram til kundeavisen. Her står alt om tilbud og salg på en rekke planter og andre produkter til hjem og hage. Plantasjen har også ofte sesongtilbud på møbler og andre utvalgte produkter. Om sommeren er det ofte mange forskjellige Weber Grill tilbud. De har også «Garden Weekend» med opptil 50% rabatt på alle flerårige uteplanter.

Plantasjen er ikke bare opptatt av å gi deres kunder det beste innen hus og hage, men streber også etter å gi deres kunder de beste kundefordelene og den beste kundeservicen. På deres nettbutikk kan kunden enkelt komme i kontakt med serviceansatte som kan hjelpe med hva det skulle være. De ansatte er også like behjelpelig i butikk.

Hvorfor kunder liker å handle på Plantasjen

Beliggenhet og åpningstider

Du kan finne plantasjen over hele landet, som i Åsane, Forus, Tromsø, Skien, Bodø, Tiller, Lillehammer, Skullerud, Hamar og Kvam. Åpningstider kan variere, men er som oftest åpen 10-20 mandag til fredag, 10-18 på lørdager, og 12-18 om søndager. Gå inn på https://www.plantasjen.no/butikker for å sjekke åpningstidene til din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet