Plantasjen butikker og åpningstider

Plantasjen butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Plantasjen, inkludert Plantasjenplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Plantasjen. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Plantasjen.


Plantasjen kundeaviser
Plantasjen kundeaviser
Plantasjen kundeaviser

Om Plantasjen

Plantasjen, som ble etablert som en nordisk kjede i 1986, er en butikkjede som selger planter, vekstprodukter, hagemøbler, og dyrefor. Her finner du alt til hage, hjem og møbler. Plantasjen har over 77 butikker i Norge som iblant annet Forus, Tromsø, Bodø, Lillehammer, Hamar, og Åsane.

Både i butikk og på Plantasjen sin nettside, http://www.plantasjen.no, kan kunder lett finne fram til kundeavisen. Her står alt om tilbud og salg på en rekke planter og andre produkter til hjem og hage. Plantasjen har også ofte sesongtilbud på møbler og andre utvalgte produkter. Om sommeren er det ofte mange forskjellige Weber Grill tilbud. De har også «Garden Weekend» med opptil 50% rabatt på alle flerårige uteplanter.

Plantasjen er ikke bare opptatt av å gi deres kunder det beste innen hus og hage, men streber også etter å gi deres kunder de beste kundefordelene og den beste kundeservicen. På deres nettbutikk kan kunden enkelt komme i kontakt med serviceansatte som kan hjelpe med hva det skulle være. De ansatte er også like behjelpelig i butikk.

Hvorfor kunder liker å handle på Plantasjen

  • Stort og bredt utvalg: Hos Plantasjen sine store varehus kan deres kunder finne alt av planter, utemøbler, vekstprodukter og dyrefor. Her kan kunden også få tak i ferdigplen, som gjør det enkelt og lettvint å få ny plen.
  • Flotte tilbud og spesielle salg: Plantasjen har alltid rullerende tilbud, sesongsalg og spesielle rabattsalg som for eksempel «Garden Weekend», med opp til 50% rabatt på uteplanter.
  • Kundeklubb: På Plantasjen sin nettside kan kunden enkelt bli medlem av kundeklubben og nyte ekstra fordeler som bursdagsgaver, ukentlige tilbud med bedre pris i butikk, nyhetsbrev med spennende nyheter, og egen kundeside der kunden kan enkelt følge med på kjøp og kvitteringer.
  • Fantastiske kundefordeler: I tillegg til kundeklubben kan de som enda ikke er medlem nyte fri retur i butikk, 30 dagers åpent kjøp, garanti på flerårige hageplanter i 12 måneder og 5 ukers garanti på orkideer.
  • Bærekraftige mål: Plantasjen er opptatt av å handle på bærekraftig vis, og har derfor lagt ned arbeid i å skape en «Sustainability report», der de er transparente om hvilke tiltak de tar i bruk for å redusere miljøfotavtrykket.

Beliggenhet og åpningstider

Du kan finne plantasjen over hele landet, som i Åsane, Forus, Tromsø, Skien, Bodø, Tiller, Lillehammer, Skullerud, Hamar og Kvam. Åpningstider kan variere, men er som oftest åpen 10-20 mandag til fredag, 10-18 på lørdager, og 12-18 om søndager. Gå inn på http://www.plantasjen.no/butikker for å sjekke åpningstidene til din lokalbutikk.