Pizzabakeren butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av Norges største tilbydere av pizza. Du kan enten få deres produkter levert på døra, eller du kan hente selv hos selskapets utsalgssteder.

Pizzabakeren ble grunnlagt i 2003. Siden den gang har veksten vært eksplosiv. Nå finnes det mer enn 180 utsalgssteder over hele landet. Det gjelder alle større byer som Tromsø, Trondheim, Bergen, Lillehammer, og Oslo, foruten en rekke mindre tettsteder.

Pizzabakeren drives som franchise. Det vil si at hvert utsalgssted drives selvstendig på lisens fra morsselskapet. Dette er et konsept som er svært utbredt i denne bransjen.

Du kan bestille pizza fra Pizzabakeren via selskapets egen app, deres nettside, eller ved å ta kontakt på telefon. Sørg for å finne riktig nummer for ditt nærmeste utsalgssted først. Du finner detaljert informasjon om hvordan du bestiller pizza fra Pizzabakeren ved å klikke her: https://www.pizzabakeren.no Da kommer du rett til hjemmesiden. 

Hvorfor folk velger Pizzabakeren

Det er i all hovedsak to årsaker til at Pizzabakeren har slått godt an her til lands. Den ene er at de har en utsøkt meny, og den andre er fullgod kundeservice.

Pizzamenyen er full av smakfulle alternativer. Særlig har pizza som  Kvess, Drømmen, Snadder, og Tospannet blitt populære innslag på middagsbord i de tusen hjem. Foruten pizza, kan du bestille ekstra tilbehør som diverse dressinger og sauser. I tillegg kommer chips og annet.

Det er også verdt å bemerke at du ikke trenger å bekymre deg for å innta for mange kalorier når du bestiller pizza fra denne kjeden. På nettsiden finner du en detaljert ernæringstabell som hjelper deg med å finne et sunt alternativ. Det foreligger også oversikt over allergener.

Pizzabakeren har ikke noen egen leveringsgaranti, men kjeden er kjent for å levere sine produkter velig hurtig sammenlignet med konkurrentene. Å bestille gjør du aller enklest via appen. Hver 10. pizza er gratis.

Åpningstider og utsalgssteder

Pizzabakeren har mer enn 180 utsalgssteder over hele Norge. Du finner det som er nærmest deg ved å søke på nettet.  

Åpningstider varierer fra utsalgssted til utsalgssted, men standard er 11.00 til 22.00 på hverdager, og 11.00 til 23.00 på fredag og lørdag. Du sjekker enkelt hvilken åpningstid som gjelder for den Pizzabakeren som er nærmest deg via appen eller nettsiden.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - restauranter