Påske kundeavis og tilbud

Det finnes for tiden ingen gyldige tilbudsaviser

Utgåtte tilbudsaviser

thumbnail - {store} kundeavis
 
Hageland kundeavis
Gjelder i alle Hageland-butikker.
thumbnail - {store} kundeavis
 
Montér kundeavis
Gjelder i alle Montér-butikker.
thumbnail - {store} kundeavis
 
Elon kundeavis
Gjelder i alle Elon-butikker.
thumbnail - {store} kundeavis
 
Elon kundeavis
Gjelder i alle Elon-butikker.
thumbnail - {store} kundeavis
3.4. - 8.4.2023
Sport Outlet kundeavis
Gjelder i alle Sport Outlet-butikker.

Påske - Forhandlere

Påske

Påsken er en religiøs høytid som markeres med en rekke helligdager som palmesøndag, skjærtorsdag, og langfredag. Dette er en stor, verdensdekkende begivenhet med både nye og gamle tradisjoner. Barn i skoler maler egg, får besøk av påskeharen, lager gule påskekyllinger før påskeferien begynner, og da preges Norsk fjernsyn av påskemorgen for barna, og påskekrim for de voksne. Her har Tine.no påskekrim på nett, og Salaby har bøker som forklarer påsken til barn på en enkel måte. Mange reiser også på skiferie i påsken for å nyte det milde påskeværet. Det er også vanlig å sende god påske-bilder eller kort til kjente og kjære.

Så hvorfor feirer vi påske? I Kristen tradisjon feirer vi påske for å minnes Jesus korsfestelse, død og oppstandelse. Andre religioner feirer påske for andre grunner. I år 325 bestemte biskoper at påsken skulle begynne i forhold til Påskeformelen, noe som gjør at påsken kan komme alt fra 22. mars til 25. april. Butikker som Kiwi, Rema 1000 og Spar lader ofte opp til påsken med ølsalg, priskrig på en rekke ulike varer, og luksuriøs mat for den ukelange påskefeiringen. Dette er tiden for å kose seg med kjente og kjære med god mat, god drikke og god stemning.

Påsketilbud

Både i og før påsken kan du finne flotte tilbud og kampanjer i brosjyrene og katalogene til dine favorittbutikker som SPAR, MENY eller Joker og mange flere. Her kan du finne god mat og drikke, påskedekorasjoner og gaver om du ønsker å gi noe fint til de du er glad i. Du kan også handle hjemme i stuen på nettbutikker som Zalando, Match og mange andre. Da kan du få tilsendt alt det du trenger, rett hjem på døren. Vanlige varer å kjøpe til påske er påskenøtter, gul brus, lammestek, egg til frokost, og selvfølgelig påskegodteri til å putte i egget som barna får fra påskeharen.

Påskehandelen

Klikk deg inn på ALLE TILBUDSAVISER for å få en oversikt over de beste tilbudene under påsketiden. Her kan du finne brosjyrer og informasjon om store kjeder som Kiwis åpningstider i påsken. Her kan du også finne kampanjer og store rabatter for å gjøre din påske så billig som mulig. Klikk deg inn nå for å gjøre unna påskehandelen i en fei!

God påske!

Nyeste kundeavis