Nille butikker og åpningstider

Nille butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Nille, inkludert Nilleplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Nille. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Nille.


Nille kundeaviser
Nille kundeaviser
Nille kundeaviser

Om Nille

Nille, etablert i 1981, er en lavpriskjede med over 360 butikker i Norge. Kjeden selger rimelige detaljprodukter innen hjem og møbler og er en velkjent alt-mulig-butikk. Her kan kunden finne alt fra interiør til godteri, garn og alt til skolestart.

http://www.nille.no kan en enkelt finne fram til kundeavisen og tilbudsavisen som er full av tilbud og rabatter på en rekke produkter. Katalogen kan også plukkes opp i lokalbutikken. På nettsiden finnes også nettbutikk der kunden kan legge produkter og varer i «Min ønskeliste» og plukkes opp i butikk.

Kjeden er opptatt av å ta sin del av samfunnsansvaret og samarbeider derfor med blant annet «Pride»-bevegelsen, der Nille selger regnbuegarn for å støtte kjønn- og legningsfrihet, og de selger også kubbelys som går til inntekt til Barnekreftforeningen. 

Som kunde hos Nille kan kunder også bli medlem i Nilleklubben. Da får kunden tilgang til flotte medlemstilbud, kundedager og får tilsendt nyhetsbrev med tips og inspirasjon til hjem og interiør.

Hvorfor kunder liker å handle på Nille

  • Nilleklubben: Som medlem i Nilleklubben får du tilgang til unike medlemstilbud, eksklusive kundedager og får tilsendt masse tips og inspirasjon til hjemmet.
  • Store sesongsalg: Hos Nille kan du finne store sesongsalg på en rekke sesongvarer slik som 50% på sommervarer til høsten og store rabatter på skolesaker etter skolestart.
  • Miljøbevisst og samfunnsansvar: Nille har inkludert en rekke miljøbevisste varer i sortimentet og jobber for at deres miljøfotavtrykk skal bli mindre. I tillegg til dette er Nille opptatt av humanitært arbeid og støtter kjente og viktige saker som å selge regnbuegarn for å støtte Pride og selger kubbelys der 50% av fortjenesten går til Barnekreftforeningen.
  • Bredt sortiment: Hos Nille kan kunden finne alt de skulle trenge til enhver feiring, men også til hverdag og interiør. Nilles brede sortiment gjør det enkelt for kunden å handle til de fleste anledninger på ett sted.
  • Rimelige priser: Nille ønsker at deres produkter skal være tilgjengelig for alle og gir derfor kunden tilgang på en rekke produkter til lave og konkurransedyktige priser.

Beliggenhet og åpningstider

Nille har over 360 butikker i hele Norge og har butikker iblant annet Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Sandefjord. Åpningstider kan variere, og kunder rådes derfor til å gå inn på http://www.nille.no og klikke på «Finn butikk» for mer informasjon om sin lokalbutikk.