Nille - kundeaviser, butikker, åpningstider

Nille kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Nille

Nille, etablert i 1981, er en lavpriskjede med over 360 butikker i Norge. Kjeden selger rimelige detaljprodukter innen hjem og møbler og er en velkjent alt-mulig-butikk. Her kan kunden finne alt fra interiør til godteri, garn og alt til skolestart.

https://www.nille.no kan en enkelt finne fram til kundeavis en og tilbudsavisen som er full av tilbud og rabatter på en rekke produkter. Katalogen kan også plukkes opp i lokalbutikken. På nettsiden finnes også nettbutikk der kunden kan legge produkter og varer i «Min ønskeliste» og plukkes opp i butikk.

Kjeden er opptatt av å ta sin del av samfunnsansvaret og samarbeider derfor med blant annet «Pride»-bevegelsen, der Nille selger regnbuegarn for å støtte kjønn- og legningsfrihet, og de selger også kubbelys som går til inntekt til Barnekreftforeningen. 

Som kunde hos Nille kan kunder også bli medlem i Nilleklubben. Da får kunden tilgang til flotte medlemstilbud, kundedager og får tilsendt nyhetsbrev med tips og inspirasjon til hjem og interiør.

Hvorfor kunder liker å handle på Nille

Beliggenhet og åpningstider

Nille har over 360 butikker i hele Norge og har butikker iblant annet Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Sandefjord. Åpningstider kan variere, og kunder rådes derfor til å gå inn på https://www.nille.no og klikke på «Finn butikk» for mer informasjon om sin lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler