Nille - kundeaviser, butikker, åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Nille, inkludert Nilleplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Nille. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Nille.


Nille kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Nille

Nille, etablert i 1981, er en lavpriskjede med over 360 butikker i Norge. Kjeden selger rimelige detaljprodukter innen hjem og møbler og er en velkjent alt-mulig-butikk. Her kan kunden finne alt fra interiør til godteri, garn og alt til skolestart.

https://www.nille.no kan en enkelt finne fram til kundeavis en og tilbudsavisen som er full av tilbud og rabatter på en rekke produkter. Katalogen kan også plukkes opp i lokalbutikken. På nettsiden finnes også nettbutikk der kunden kan legge produkter og varer i «Min ønskeliste» og plukkes opp i butikk.

Kjeden er opptatt av å ta sin del av samfunnsansvaret og samarbeider derfor med blant annet «Pride»-bevegelsen, der Nille selger regnbuegarn for å støtte kjønn- og legningsfrihet, og de selger også kubbelys som går til inntekt til Barnekreftforeningen. 

Som kunde hos Nille kan kunder også bli medlem i Nilleklubben. Da får kunden tilgang til flotte medlemstilbud, kundedager og får tilsendt nyhetsbrev med tips og inspirasjon til hjem og interiør.

Hvorfor kunder liker å handle på Nille

Beliggenhet og åpningstider

Nille har over 360 butikker i hele Norge og har butikker iblant annet Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Sandefjord. Åpningstider kan variere, og kunder rådes derfor til å gå inn på https://www.nille.no og klikke på «Finn butikk» for mer informasjon om sin lokalbutikk.

Nyeste kundeavis

Forhandlere - møbler