Morsdag kundeavis og tilbud

Det finnes for tiden ingen gyldige tilbudsaviser

Utgåtte tilbudsaviser

Morsdag - Forhandlere

Morsdag

Da er tiden kommet for å feire kvinnen som har gitt deg liv. Morsdag er en spesiell dag for å feire verdens beste mamma, nemlig din! Men når er det morsdag egentlig? Denne dagen feires på ulike tidspunkt avhengig av hvilket land du befinner deg i. De fleste landene i verden, slik som USA og Danmark, feirer Morsdagen den andre søndag i mai, mens i Norge feirer vi hedersdagen den andre søndag i februar, ulikt fra Sverige og mange andre nærliggende land.

Hedersdagen for alle mødre ble etablert som en årlig begivenhet i Norge først i 1918. Siden den gangen har dagen blitt til en kommersiell begivenhet der butikkene bugner av gaver og mat spesielt laget for morsdagen. Populære varer er alt fra kaffekopper med mønster, blomster, morsdagskaker, og god mat. Tradisjon tro får moren ofte frokost på sengen med dikt, en flott gave, nytrakta kaffe i morsdagskoppen og gode klemmer fra barna. Kanskje dere til og med kan mimre over noen gode, gamle bilder også?  På morsdagen feires alle mødre, både nye og gamle. Alle verdens pappaer har og farsdag, en tilsvarende dag som er dedikert som hilsen til alle pappaene der ute. Gi foreldrene dine det beste de fortjener!


Morsdagstilbud

På morsdagen kan du handle hos store kjeder som SPAR, Meny, Rema 1000 eller Coop Obs som ofte har store tilbud og flotte kampanjer. Her kan du kjøpe alt fra elektronikk, parfyme og kosmetikk, til typiske morsdagspresanger som kaffekopper, blomster og andre hyggelige gaver for å glede din mor. Her får du sjansen til å vise omtanke og vise hvor mye du setter pris på din mamma. Du kan også ta morsdagshandelen på nett på ulike nettbutikker som GOG og Humble Bundle. Her kan du handle når som helst, både i stuen og på farten.


Morsdagshandelen

Trenger du en kake til morsdag? Kanskje noen gode gavetips? Gå inn på https://alletilbudsaviser.co.no for å få en oversikt over de beste tilbudene og kampanjene til dine favorittbutikker, i et flertall av brosjyrer og hefter som er laget spesielt for at nemlig du kan finne en gave til verdens beste mamma. Klikk deg inn nå!

Nyeste kundeavis