Møbelringen butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Møbelringen, inkludert Møbelringenplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Møbelringen. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Møbelringen.


Møbelringen kundeaviser
Møbelringen kundeaviser
Møbelringen kundeaviser

Om Møbelringen

Møbelringen er en landsdekkende, norsk møbelkjede, sammensatt av en rekke møbelfaghandlere. Butikkjeden ble stiftet i 1985 og har vokst til 76 medlemseide butikker over hele landet. Kjeden spesialiserer seg på salg innen hjem og møbler.

Møbelspesialisten selger hovedsakelig møbler innen kategoriene stue, spiserom, soverom og andre rom. Kunden kan også finne en rekke interiørvarer hos Møbelringen. Her kan kunden finne alt de skulle trenge av møbler til hjemmet.

På Møbelringen sin nettside http://www.møbelringen.no kan kunden enkelt finne fram til katalogen og kundeavisen som er begge full av salg og tilbud på en rekke møbler. Kjeden har også ofte sesongsalg på en rekke varer, som for eksempel høstsalg på hagemøbler eller sommersalg på dyner. På nettsiden kan du også enkelt melde deg inn i kundeklubben.

Hvorfor kunder liker å handle på Møbelringen

  • Kundeklubb: Kundeklubben er Møbelringens måte å vise at de setter pris på deres kunder. Kunder kan derfor nyte en rekke medlemsfordeler som eksklusive rabatter på en rekke møbler og interiørprodukter og 15% rabatt på modulsofaer, tepper og vedlikeholdsprodukter.
  • Ledende møbelfaghandel: Møbelringen streber etter å fremstå som Norges ledende møbelfaghandel og ønsker derfor å yte god service, gi god faglig veiledning og ha trivelige butikker.
  • Skreddersydde møbler: Hos Møbelringen har kunder muligheten til å skreddersy deres møbler, med et bredt utvalg av farger og tekstiler. Kunder kan derfor handle unike møbler som blir laget til deres smak og behag.
  • Grønt Punkt Norge og kvalitetssikring: Møbelringen er medlem av Grønt Produkt Norge, som stiller store krav til miljøvennlig emballasje. Kjedens møbler blir også kvalitetssikret i forhold til bærekraftig produksjon og bedriften har blitt miljøsertifisert.
  • Levering og montering: Møbelringen tilbyr hjemlevering og montering av ferdiglaget møbel om kunden ikke har mulighet til å hente varen selv.

Beliggenhet og åpningstider

Møbelringen har butikker over hele landet som i Alnabru, Kongsvinger, Bergen, Alna, Førde, Kristiansand, Drammen, Sandefjord, Arendal og Fredrikstad. Kjeden har vanligvis åpent fra 10-20 mandag til lørdag, men åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Gå inn på http://www.møbelringen.no/storelocator for mer informasjon om din lokalbutikk.