Møbelringen - kundeaviser, butikker, åpningstider

Møbelringen kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Møbelringen

Møbelringen er en landsdekkende, norsk møbelkjede, sammensatt av en rekke møbelfaghandlere. Butikkjeden ble stiftet i 1985 og har vokst til 76 medlemseide butikker over hele landet. Kjeden spesialiserer seg på salg innen hjem og møbler.

Møbelspesialisten selger hovedsakelig møbler innen kategoriene stue, spiserom, soverom og andre rom. Kunden kan også finne en rekke interiørvarer hos Møbelringen. Her kan kunden finne alt de skulle trenge av møbler til hjemmet.

På Møbelringen sin nettside https://www.møbelringen.no kan kunden enkelt finne fram til katalogen og kundeavisen som er begge full av salg og tilbud på en rekke møbler. Kjeden har også ofte sesongsalg på en rekke varer, som for eksempel høstsalg på hagemøbler eller sommersalg på dyner. På nettsiden kan du også enkelt melde deg inn i kundeklubben.

Hvorfor kunder liker å handle på Møbelringen

Beliggenhet og åpningstider

Møbelringen har butikker over hele landet som i Alnabru, Kongsvinger, Bergen, Alna, Førde, Kristiansand, Drammen, Sandefjord, Arendal og Fredrikstad. Kjeden har vanligvis åpent fra 10-20 mandag til lørdag, men åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet. Gå inn på https://mobelringen.no/finn-butikk for mer informasjon om din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler