enDeliG HelG oG TiD fo
GILDE
LAMMEDEIG, 400G
Emil anbefaler
Kvernet lammekjøtt er
et spennende alternativ
til vanlig kjøttdeig. En
essensiell ingrediens når
du skal lage moussaka
eller greske lammeboller.
FårikålkjøTT
Fårikål er enkelt å
tilberede, men husk at
kjøttet skal småkoke i
ca 2,5 timer. Kan gjerne
lages dagen i forveien.
RATATOUILLE
lammElår i SkivER
En klassisk, fransk rett som
passer perfekt som tilbehør
til lammemiddagen.
Lammelår i skiver kan både
stekes og kokes. Egner seg
også som mindre biter til
gryteretter.
” Det norske lammekjøttet
GILDE LAMMESTRIMLER, 300G
Lammestrimlene fra
Gilde passer perfekt til
lammegryte, i wok
eller wraps.
er noe helt for seg selv. Dyrene
får beite saftig grønt gress
og ville vekster, kjøttet blir
ekstra smaksrikt, og det blir
middagen din også. For hvis
godt lammekjøtt er viktig
for deg, så er et stort utvalg
av norsk kvalitetskjøtt
viktig for oss.”
lammESKanK
Skanken kan godt
slumre seg gjennom
4 timer på 100-120
grader. Da blir kjøttet
mørt som smør!
MATARBEIDER EMIL,
MENY-LAUGET
ROSMARIN & TIMIAN
GILDE OG
FOLKETS LAM
Lag en deilig fårikål
med lammebog, eller
disk opp en skikkelig
god søndagsmiddag
med surret lammestek
eller lammeskank.