MENY kundeavis - 29.9. - 1.10.2022 - UTGÅTT - side 2 *

thumbnail - Kundeavis MENY - 29.9.2022 - 1.10.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - kjøttdeig, kjøttdeig av lam, fårikålkjøtt, lammekjøtt, lammelår, lammeskank, lammebog, lammestek, wrap, smør. Side 2.
2 / 10

* Gjelder i alle MENY-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
enDeliG HelG oG TiD fo GILDE LAMMEDEIG, 400G Emil anbefaler Kvernet lammekjøtt er et spennende alternativ til vanlig kjøttdeig. En essensiell ingrediens når du skal lage moussaka eller greske lammeboller. FårikålkjøTT Fårikål er enkelt å tilberede, men husk at kjøttet skal småkoke i ca 2,5 timer. Kan gjerne lages dagen i forveien. RATATOUILLE lammElår i SkivER En klassisk, fransk rett som passer perfekt som tilbehør til lammemiddagen. Lammelår i skiver kan både stekes og kokes. Egner seg også som mindre biter til gryteretter. ” Det norske lammekjøttet GILDE LAMMESTRIMLER, 300G Lammestrimlene fra Gilde passer perfekt til lammegryte, i wok eller wraps. er noe helt for seg selv. Dyrene får beite saftig grønt gress og ville vekster, kjøttet blir ekstra smaksrikt, og det blir middagen din også. For hvis godt lammekjøtt er viktig for deg, så er et stort utvalg av norsk kvalitetskjøtt viktig for oss.” lammESKanK Skanken kan godt slumre seg gjennom 4 timer på 100-120 grader. Da blir kjøttet mørt som smør! MATARBEIDER EMIL, MENY-LAUGET ROSMARIN & TIMIAN GILDE OG FOLKETS LAM Lag en deilig fårikål med lammebog, eller disk opp en skikkelig god søndagsmiddag med surret lammestek eller lammeskank.

Andre kundeaviser MENY

Nyeste kundeavis