Current catalogue MENY *

1 ... 15 16 18 20 21 ... 36
1 ... 15 16 18 20 21 ... 36
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra MENY, gyldig fra - til -. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder36 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 192 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos MENY, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 36. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på ball, hoisinsaus, laurbærblad, løk, ring, rødløk, svineribbe; men katalogen fra MENY tilbyr mange andre tilbud på varer som familieribbe, grill, agurk, bacon, majones, mango, sandwich. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk MENY, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
* Gjelder i alle MENY-butikker.
Vis flere
ALT DU TRENGER TIL JUL RIBBE PÅ NYE MATER RIBBE GLASERTE RIBBERESTER MED CHILI, LØK OG MØRKT ØL MED SOYAGLAZE Juleribben skal lages slik den alltid har blitt laget, eller... Har du lyst til å prøve noe li nytt, anbefaler Ståle å gi ribben en liten asiatisk vri. Dette er en «vanlig» svineribbe, som er tilberedt med spennende smaker som chili, rødløk, laurbærblad og mørkt øl i formen forteller han. Resultatet er en enda mer smaksrik ribbe, og en enda bedre saus La restematen bli festmat og disk opp mec lekre småretter i romjulen. Glaserte ribbe rester med soyaglaze er en enkel og ikke minst smakfull måte å utnytte restene etter julemiddagen på, og som passer perfekt som snacks før middag eller på et fristende tapasbord Til denne oppskriften trenger du 2 kilo tynnribbe, 1 flaske mørkt øl, 3 dl vann, 2 løk i grove biter, 4 laurbærblad og 1 chili Legg ribben i en ildfast form med svoren ned. Ha øl og vann i formen sammen med løk laurbærblad og chili. Stek ribba på 180 °C i ca. 30 minutter i midten av ovnen. Snu ribba og legg en ball med aluminiumsfolie under ribba slik at den buer, og fettet renner vekk fra svoren. Stek ribba i ytterligere 1 time til den er gjennomstekt. Skru opp stekeovnen il 220 °C og vent til svoren blir sprø. Dette går fort, så følg med slik at den ikke svir seg! ringer. Rut svoren på ribben og krydre med salt og pepper Du trenger 200 gram ribbe og 4 spiseskjeer med hoisinsaus. Først skjerer du av ben og svor, og så kutter du ribba i høye klosser som du dypper i soyaglaze (hoisinsausen) Til denne retten er det godt å servere surkål og på den måten får du brukt opp også disse restene, forteller Ståle Å begynne med svoren ned er mitt hemmelige tips for å enkelt få sprø svor, forteller Ståle. Server ribben sammen med poteter, rødkålsalat og ølsjyen som blir igjen i den ildfaste formen. Oppskriften finner du også på MENY.no Både ribba og surkålen serveres kald. Flere tips til hvordan du forvandler restene etter julemiddagen til deilige småretter finner du på MENY.no

Kundeaviser fra MENY

MENY

Kundeavis MENY - 19.08.2019 - 24.08.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - salsa, tomat, coca-cola, sukker.

Gyldighet

19.08. - 24.08.2019
Gjelder i alle MENY-butikker.

MENY

Kundeavis MENY.
Gjelder i alle MENY-butikker.

MENY

Kundeavis MENY - Produkter fra tilbudsaviser - frukt.
Gjelder i alle MENY-butikker.