MegaFlis butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om MegaFlis, inkludert MegaFlisplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for MegaFlis. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for MegaFlis.


MegaFlis kundeaviser
MegaFlis kundeaviser
MegaFlis kundeaviser

Om Megaflis

Megaflis, etablert i 1997, spesialiserer seg på salg av fliser og tilbehør til kjøkken, elektronikk, bygg og hage. Kjeden har 20 butikker i Norge, og kan bli funnet iblant annet Bergen, Skien, Trondheim, Hamar, Ålesund, Lade, Oslo, Forus, Fredrikstad, Lillehammer og Arendal.

Produkter som kan kjøpes på Megaflis går under kategoriene kjøkken, oppvarming, el-artikler, belysning, hus og hage, verktøy, maling, gulv og panelplater. På http://www.megaflis.no kan du finne kundeavisen, full av flotte tilbud og kampanjer på forskjellige produkter. På nettsiden har de også en flott nettbutikk som tilbyr kunden hjemlevering eller klikk og hent i butikk. Dette gjør handleopplevelsen om til en enkel affære hos Megaflis.

Megaflis er opptatt av å ha fornøyde kunder. Deres slagord er derfor «Alltid fornøyde kunder». Det er derfor viktig for kjeden at kunden får hjelp til det de trenger, enten på nett, gjennom kundeservice eller på telefon. De har egen chatservice der det er lett for kunden å komme i kontakt med kundeservice og bli guidet videre til det de måtte trenge hjelp til. Slik sikrer Megaflis en fantastisk kundeopplevelse.

Hvorfor kunder liker å handle på Megaflis

  • Kundeservice: Megaflis er opptatt av å gjøre kunden fornøyd og har derfor egen chatservice for at kunden skal ha muligheten til å kontakte Megaflis om spørsmål og andre henvendelser.
  • Flotte kundefordeler: Som kunde hos Megaflis kan du dra nytte av en flott nettbutikk med hjemlevering og klikk og hent i butikk.
  • Inspirasjonsartikler: På nettsiden til Megaflis kan du finne artikler på artikler med inspirasjon til oppussing, som blant annet fargevalg, ulike flisstiler og annen interiørinspirasjon.
  • Nyhetsbrev og aktiv på sosiale medier: Kunder kan følge Megaflis gjennom deres nyhetsbrev i tillegg til at de er aktiv på sosiale medier. Slik når de alle kundene sine.
  • Rimelige priser: Megaflis fokuserer på å bestille varer i store mengder rett fra produsent. Slik kan de holde prisene nede og tilby rimelige priser til deres kunder.

Beliggenhet og åpningstider

Kunden kan finne Megaflis i de fleste byer i Norge, med butikker i Bergen, Skien, Trondheim, Hamar, Ålesund, Lade, Oslo, Forus, Fredrikstad, Lillehammer og Arendal. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet, men kan enkelt finnes fram til på http://www.megaflis.no/butikker.