MegaFlis - kundeaviser, butikker, åpningstider

MegaFlis kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Megaflis

Megaflis, etablert i 1997, spesialiserer seg på salg av fliser og tilbehør til kjøkken, elektronikk, bygg og hage. Kjeden har 20 butikker i Norge, og kan bli funnet iblant annet Bergen, Skien, Trondheim, Hamar, Ålesund, Lade, Oslo, Forus, Fredrikstad, Lillehammer og Arendal.

Produkter som kan kjøpes på Megaflis går under kategoriene kjøkken, oppvarming, el-artikler, belysning, hus og hage, verktøy, maling, gulv og panelplater. På https://www.megaflis.no kan du finne kundeavisen, full av flotte tilbud og kampanjer på forskjellige produkter. På nettsiden har de også en flott nettbutikk som tilbyr kunden hjemlevering eller klikk og hent i butikk. Dette gjør handleopplevelsen om til en enkel affære hos Megaflis.

Megaflis er opptatt av å ha fornøyde kunder. Deres slagord er derfor «Alltid fornøyde kunder». Det er derfor viktig for kjeden at kunden får hjelp til det de trenger, enten på nett, gjennom kundeservice eller på telefon. De har egen chatservice der det er lett for kunden å komme i kontakt med kundeservice og bli guidet videre til det de måtte trenge hjelp til. Slik sikrer Megaflis en fantastisk kundeopplevelse.

Hvorfor kunder liker å handle på Megaflis

Beliggenhet og åpningstider

Kunden kan finne Megaflis i de fleste byer i Norge, med butikker i Bergen, Skien, Trondheim, Hamar, Ålesund, Lade, Oslo, Forus, Fredrikstad, Lillehammer og Arendal. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet, men kan enkelt finnes fram til på https://www.megaflis.no/butikker.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet