Komplett informasjon

Komplett informasjon

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Komplett.


Komplett kundeaviser
Komplett kundeaviser
Komplett kundeaviser

Om Komplett

Komplett er Norges største online butikk for produkter innen elektro.  Du finner et enormt utvalg av varer på selskapets nettside. Det inkluderer all typer mobil telefoner, TV-er, stereoanlegg, og alt mulig annet. Du kan sjekke det imponerende utvalget ved å klikke her: https://www.komplett.no Da kommer du rett til Kompletts nettside.

Komplett er spesielt kjent som en pålitelig leverandør av datamaskiner. Du kan nyte godt av selskapets egen PC bygger. Den gir deg sjansen til å velge dine egne komponenter, som Komplett så setter sammen før de sender den til deg. Så populært er dette tilbudet at Komplett nå er Nordens største produsent av datamaskiner.

Komplett ble opprettet i 1996, og er nå Norges største nettbutikk. I tillegg har Komplett egne nettbutikker i Danmark og Sverige. Selskapet har i alt nesten 2 millioner aktive kunder. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, og Komplett har over 800 ansatte.

Det er verdt å påpeke at du også kan ta opp lån hos Komplett. Det gjør du via selskapets egen nettbank.

Hvorfor folk velger Komplett

Komplett har opparbeidet sin markedsledende status ved å by på et svært godt produkt. Det gjelder vareutvalget, men kanskje i vel så stor grad kundeservice. Som Komplett-kunde nyter du godt av:

  • Komplett club – Gratis kundeklubb som byr på fordeler som gratis frakt og attraktive tilbud.
  • Garanti – Alle kjøp via Komplett har egen garanti. Forsikring gjelder for frakt. Du kan i tillegg forsikre dine produkter via Komplett.
  • Angrerett – Gjelder for alle kjøp hos Komplett. Det gir deg sjansen til å sende produkter i retur uten ekstra kostnad.
  • Flotte kampanjer – Komplett varter hyppig opp med gunstige tilbud og rabatter. Særlig er det verdt å følge med på hva selskapet varter opp med i anledning særskilte anledninger som Black Friday og Cyber Monday.
  • Hurtig levering – Alle varer leveres fra hovedlageret i Sandefjord til hvor som helst i Norge i løpet av 1-3 virkedager.

Åpningstider og butikker

Komplett er en rendyrket nettbutikk. Det medfører at det ikke finnes noen fysiske butikklokaler. Før satset Komplett på pick up point, hvor man kunne hente og levere produkter. Nå finnes kun to av dem – i Oslo og Sandefjord.

Åpningstider for netthandel er selvsagt 24/7. Kundeservice kan du kontakte på hverdager i løpet av vanlig arbeidstid. Du får kjappest svar på dine henvendelser hvis du bruker chat.