5900
PRIOR
Kylling
HEL
TILBEREDNING:
Gni kyllingen inn med mykt smør så det dekker hele skinnet. Krydre med salt
og pepper og/eller annet krydder. Stek kyllingen ved 175°C til temperaturen er 68°C
midt i brystet. Dette tar fra ca 1t 20 min til ca 1 t 45 min avhengig av ovnen og
størrelsen på kyllingen. La kyllingen hvile i 10 minutter før servering.
Bedre trivsel
Olet dyrevelferd
Hoyt protein-
innhold
INGREDIENSER: Hel norsk kylling. NÆRINGSINNHOLD pr. 100 g: Energi 841 kl/202 kcal, fett 14 g
hvorav mettede fettsyrer 3,8 g, enumettede fettsyrer 5,5 g, flerumettede fettsyrer 3,4 g,
karbohydrater o g hvorav sukkerarter o g. protein 19 g, salt o,2 g
Pakket i beskyttende atmosfære. Kjølevare o-4 °C. OPPRINNELSE: Norge.
Dortura
Postboks 360 Økern, o0513 Oslo
FORBRUKERKONTAKT: www.prior.no
NYT
NORGE
O'D
Sorteres
som
plast
HEL KYLLING
Prior, pr. kg
KIWIS PRISLØFTE
"VI GİR OSS
ALDRI
PA PRIS!"
KIW pris
ו
Kjøp kjapt, trygt og billig