Jula - kundeaviser, butikker, åpningstider

Jula kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Jula

Jula er en butikkjede som selger varer innen detaljhandel. Kjeden ble etablert i 1979 og blir 40 år i 2019, og feirer jubileet med storsalg. Kjedens hovedkunder er hus- og hytteeiere, landbrukere, handverkere og hjemmefiksere. Jula har 32 butikker og varehus i de fleste byer i Norge som i Sandnes, Åsane, Steinkjer, Tønsberg, Lade, Larvik og Gjøvik.

På Jula sin nettside kan du klikke deg inn på kundeavisen for å se tilgjengelige tilbud og salg på ulike produkter. Gå inn på https://www.jula.no for mer informasjon om salg, tilbud og kampanjer. Du kan også besøke nærmeste lokalbutikk for å ta en titt i ukens katalog. I katalogen kan du også finne inspirasjon til ulike løsninger og produkter til hjem og fritid eller bygg og hage. De har også innført sesongsalg med store rabatter på hundrevis av varer.

Jula er opptatt av at kunden kan finne det de skulle trenge i deres butikker til enhver tid, og derfor er deres slagord «ingenting kan stoppe deg!». Produkter som du kan finne hos Jula går under kategoriene verktøy og maskiner, bygg og maling, el-artikler og belysning, klær og verneutstyr, hage, fritid, bil og garasje, og hjem og husholdning. Jula har derfor stort utvalg av alt til hjem, bygg og hage.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Jula


Beliggenhet og åpningstider

Jula har butikker og varehus i de fleste byer og er lett tilgjengelig for kunden. Beliggenhet inkluderer Sandnes, Åsane, Steinkjer, Tønsberg, Lade, Larvik og Gjøvik. Åpningstider kan variere i forhold til beliggenhet. Gå inn på https://www.jula.no for mer informasjon om din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet