Jula butikker og åpningstider

Jula butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Jula, inkludert Julaplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Jula. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Jula.


Jula kundeaviser
Jula kundeaviser
Jula kundeaviser

Om Jula

Jula er en butikkjede som selger varer innen detaljhandel. Kjeden ble etablert i 1979 og blir 40 år i 2019, og feirer jubileet med storsalg. Kjedens hovedkunder er hus- og hytteeiere, landbrukere, handverkere og hjemmefiksere. Jula har 32 butikker og varehus i de fleste byer i Norge som i Sandnes, Åsane, Steinkjer, Tønsberg, Lade, Larvik og Gjøvik.

På Jula sin nettside kan du klikke deg inn på kundeavisen for å se tilgjengelige tilbud og salg på ulike produkter. Gå inn på http://www.jula.no for mer informasjon om salg, tilbud og kampanjer. Du kan også besøke nærmeste lokalbutikk for å ta en titt i ukens katalog. I katalogen kan du også finne inspirasjon til ulike løsninger og produkter til hjem og fritid eller bygg og hage. De har også innført sesongsalg med store rabatter på hundrevis av varer.

Jula er opptatt av at kunden kan finne det de skulle trenge i deres butikker til enhver tid, og derfor er deres slagord «ingenting kan stoppe deg!». Produkter som du kan finne hos Jula går under kategoriene verktøy og maskiner, bygg og maling, el-artikler og belysning, klær og verneutstyr, hage, fritid, bil og garasje, og hjem og husholdning. Jula har derfor stort utvalg av alt til hjem, bygg og hage.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Jula

  • Fantastiske tilbud og store rabatter: Med stort sesongsalg og nye tilbud og nyheter hver måned kan kunden nyte fantastiske og eksklusive priser. 
  • Julaclub: Som medlem av Julaclub får kunden det beste av Jula, som eksklusive tilbud som gjør livet lettere, invitasjon til Clubaktiviteter og muligheten til å vinne katalogpremier.
  • Alt på ett sted: Jula ønsker å gjøre livet til kunden lettere og har derfor bredt utvalg av alt kunden skulle trenge til oppussing, hjem eller hage.
  • Stort nettbibliotek med nyttig inspirasjon og tips: På Jula sin nettside kan kunder enkelt finne fram til inspirasjonssiden, full av artikler og guider med inspirasjon til hjem, bygg og hage.
  • Flott nettbutikk: Hos Jula kan kunden handle når det skulle passe på nettbutikken, med hjemleveringstid fra tre til syv dager eller henting i butikk eller varehus.


Beliggenhet og åpningstider

Jula har butikker og varehus i de fleste byer og er lett tilgjengelig for kunden. Beliggenhet inkluderer Sandnes, Åsane, Steinkjer, Tønsberg, Lade, Larvik og Gjøvik. Åpningstider kan variere i forhold til beliggenhet. Gå inn på http://www.jula.no for mer informasjon om din lokalbutikk.