Joker kundeavis - 21.3. - 25.3.2023 - UTGÅTT - side 2 *

thumbnail - Kundeavis Joker - 21.3.2023 - 25.3.2023 - Produkter fra tilbudsaviser - fersken, kyllingvinger, kyllingkjøtt, kjøttboller, kjøttdeig, kyllingkjøttdeig, fisk, pizza, pepperoni, vaniljesaus, smør, lettrømme, Seterrømme, bearnaisesaus, majones, Jacobs. Side 2.
2 / 7

* Gjelder i alle Joker-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Tilbudene på denne siden gjelder t.o.m. søndag 9.4.23 Go d t t i l 9 3 g a mid d 90 PR. STK. Variert utvalg og alltid til en god pris! Fiskepudding med brokkolisalat Hverdagsfavoritten fiskepudding når nye høyder i følge med denne herlige brokkolisalaten med bacon. 2 porsjoner under 20 minutter enkelt Ingredienser: 400 g fiskepudding Prior, 400 g Enh.pris 99,75 pr. kg Rå kjøttboller Italienske urter/Pepperoni, Folkets, 360 g Fiskepudding formstekt, Fiskemannen, 800 g Enh.pris 49,88 pr. kg Enh.pris 110,83 pr. kg Ferdig middagsrett! Løvbiff Folkets, 2 x 100 g Kyllingvinger Pizza Meat Feast Enh.pris 79,80 pr. kg Enh.pris 79,80 pr. kg Grillet, Prior, 500 g Enh.pris 199,50 pr. kg Folkets, 500 g Perfekt middagstilbehør og dessert -30% Slik gjør du: 1. Start med å kutte bacon i biter, og stek det i smør i en stekepanne til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, men la mest mulig av stekefettet ligge igjen. Legg det stekte baconet på et kjøkkenpapir slik at det får renne av seg. 2. Del fiskepuddingen i skiver og stek den gyllen i stekefettet fra baconet. 3. Skjær brokkolien i små buketter og kutt rødløken i tynne skiver. Bland brokkoli og rødløk med seterømme, majones, pinjekjerner, bacon og finhakket bladpersille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Server fiskepuddingen med brokkolisalat til. Topp fiskepuddingen med resten av stekesjyen og pynt gjerne med bladpersille. Brokkolisalat er perfekt tilbehør til fisk og kjøttretter! UKENS O PP Extra Virgin Olivenolje Kalamata, Iliada, 500 ml Knuste tomater Mutti, 400 g Fusilli fullkorn Sopps, 500 g Lettrømme/ Seterrømme TINE, 300 g Bearnaisesaus Jacobs, 250 ml Fersken Eldorado, 820 g F T Kjøttdeig av kylling Brokkolisalat: 100 g bacon i skiver 20 g smør til steking 1 brokkoli ½ rødløk 50 g seterømme 50 g majones 30 g ristede pinjekjerner ½ bunt bladpersille saften fra 1 sitron salt og pepper S K RI Vaniljesaus Eldorado, 1 l SKANN QR-KODEN FOR VÅRT NYESTE OPPSKRIFTSHEFTE eller hent det gratis i butikk Fiskepudding med brokkolisalat Last ned oppskriften direkte til din mobil, eller se på joker.no

Andre kundeaviser Joker

Nyeste kundeavis