Fiskepudding med brokkolisalat
Hverdagsfavoritten fiskepudding når nye høyder i følge med denne herlige
brokkolisalaten med bacon.
2 porsjoner
under 20 minutter
Ingredienser:
400 g fiskepudding
Brokkolisalat:
100 g bacon i skiver
20 g smør til steking
1 brokkoli
½ rødløk
50 g seterømme
50 g majones
30 g ristede pinjekjerner
½ bunt bladpersille
saften fra 1 sitron
salt og pepper
Brokkolisalat er
perfekt tilbehør til
fisk og kjøttretter!
6
enkelt
Slik gjør du:
1. Start med å kutte bacon i biter, og stek det i smør i en stekepanne
til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, men la mest mulig av
stekefettet ligge igjen. Legg det stekte baconet på et kjøkkenpapir
slik at det får renne av seg.
2. Del fiskepuddingen i skiver og stek den gyllen i stekefettet fra baconet.
3. Skjær brokkolien i små buketter og kutt rødløken i tynne skiver. Bland
brokkoli og rødløk med seterømme, majones, pinjekjerner, bacon og
finhakket bladpersille. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server fiskepuddingen med brokkolisalat til. Topp fiskepuddingen med
resten av stekesjyen og pynt gjerne med bladpersille.
3990
-30%