Joker kundeavis - 13.3. - 9.4.2023 - UTGÅTT - side 19 *

thumbnail - Kundeavis Joker - 13.3.2023 - 9.4.2023 - Produkter fra tilbudsaviser - karbonadedeig, gulrot, tomatpuré, ris, rød chili, curry. Side 19.
19 / 25

* Gjelder i alle Joker-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Okse-curry med korianderris Få fart på smaksløkene med en hot og varmende currygryte! Denne indisk-inspirerte retten er ikke bare god, men også enkel å tilberede. Gryten kan gjerne lages ferdig tidligere på dagen og varmes opp igjen senere. 4 porsjoner 20–40 minutter Ingredienser: 400 g karbonadedeig 1 kepaløk eller gul løk 2 båter hvitløk 1 rød chili 3–4 ts karripulver 2 gulrøtter 2 stilker stangselleri 2 ss tomatpuré 5 dl grønnsakbuljong nøytral olje til steking salt og sort pepper 1 beger naturell yoghurt til servering Korianderris: 1 løk 1 ts malt koriander 1 potte frisk koriander 4 porsjoner ris enkelt Slik gjør du: 1. Finhakk løk, chili og hvitløk. Kutt gulrot og stangselleri i jevne biter. 2. Fres karbonadedeigen i olje i en jerngryte. Ha i løk, chili, hvitløk og karripulver når kjøttet er omtrent halvstekt. Stek videre til kjøttet er gjennomstekt. 3. Tilsett gulrot, stangselleri, tomatpuré og grønnsakbuljong. La gryten koke på middels varme til nesten all væsken er fordampet. 4. Lag korianderris: Finhakk løken. Fres løk og malt koriander i en kjele til løken er gyllen. Ha i ris og rør godt. Tilsett vann og kok risen etter anvisning på pakken. Vend finhakket koriander inn i risen rett før servering. Server gryteretten med korianderris og naturell yoghurt til. Lag hjemmelaget curr ypulver: gurkemeie, ½ ts sort pepper, 1 ss malt koriander, 1½ ts cumin, 1 ts ær ingef malt ts ½ , ½ ts chilipulver Spennende smaker! 19

Andre kundeaviser Joker

Nyeste kundeavis