Quesadilla med tomat- og avokadosalat
Quesadilla er stekte tortillalefser fylt med ost og annet godt. Her har vi brukt
kyllingkjøttdeig og servert lefsene sammen med en deilig tomat- og avokadosalat.
2 porsjoner
20–40 minutter
Ingredienser:
200 g kjøttdeig av kylling
4 medium tortillalefser
½ pose tacokrydder, ev. 3 ss
hjemmelaget (oppskrift neste side)
100 g revet ost
nøytral olje til steking
Tomat- og avokadosalat:
1 avokado
2 tomater
½ rødløk
1 båt hvitløk
½ potte koriander
saften fra 1 lime
salt og pepper
enkelt
Slik gjør du:
1. Stek kjøttdeigen i en stekepanne til den er gyllenbrun. Tilsett
tacokrydder etter anvisning på pakken. Fordel kjøttet på halve
lefsen, strø over ost og brett den andre halvdelen over.
2. Stek quesadillaene i en tørr stekepanne til osten er smeltet, i
ca. 2 minutter på hver side. Eventuelt kan de stekes i stekeovnen
på 220 °C i 4–5 minutter.
3. Del tomatene i fire og fjern frøene. Kutt tomatene og avokadoen i
ca. 1 cm store terninger. Ha det i en bolle og smak til med
finhakket hvitløk, limesaft, koriander, salt og pepper.
Del quesadillaene i to og server med
tomat- og avokadosalat til.
Hjemmelageret
tacokrydd
3990
12