Løvbiff i kremet soppsaus
Gi løvbiffen en smakfull oppgradering med ovnsbakt kål og kremet soppsaus!
2 porsjoner
under 20 minutter
Ingredienser:
2 løvbiffer
200 g fusilli fullkorn
½ hodekål eller 1 spisskål
100 g sjampinjong
½ gul løk
2 båter hvitløk
1 kvast timian
50 g smør
20 g hvetemel
3 dl okse- eller kjøttbuljong
1 dl kremfløte
nøytral olje til steking
olivenolje
salt og pepper
3990
enkelt
Slik gjør du:
1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
2. Del kålen i to. Brun den lett i nøytral olje i en stekepanne. Legg kålen
i en ildfast form og hell litt olivenolje over. Krydre med salt og pepper,
og bak kålen i stekeovnen på 160 °C i ca. 10 minutter.
3. Tilbered løvbiffene fra frossen tilstand i nøytral olje i en varm
stekepanne. Stek en løvbiff om gangen i 1–2 minutter på hver side.
4. La stekesjyen fra løvbiffene være igjen i pannen og ha i smør. Surr
finhakket hvitløk og løk i ca. 2 minutter. Reduser temperaturen og ha
i skivet sjampinjong, og stek til soppen er gyllen og brunet. Tilsett
hvetemel og bland det godt med soppen og løken. Ha deretter i fløte
og buljong. La sausen få et oppkok og la den småkoke i 5 minutter.
5. Vend løvbiffene i sausen rett før servering, og smak til med salt
og pepper.
Server løvbiffene med kremet soppsaus, bakt kål og pasta til.
-30%
11