Joker kundeavis - 5.2. - 5.2.2023 - UTGÅTT - side 2 *

thumbnail - Kundeavis Joker - 5.2.2023 - 5.2.2023 - Produkter fra tilbudsaviser - jordbær, mango, karbonader, strimlet svinekjøtt, paprika, rundstykker, lasagne, bacon, sprøbakt torsk, Fjordland, kjeks, Digestive, erter, pasta, penne. Side 2.
2 / 5

* Gjelder i alle Joker-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Go d t t i l 9 4 g a d d i m 90 PR. STK. Variert utvalg og alltid til en god pris! Karbonader av storfekjøtt, Folkets, 600 g Kalkunkorv Sprøbakt torsk Enh.pris 110,89 pr. kg Enh.pris 155,94 pr. kg PRIOR, 450 g Enh.pris 83,17 pr. kg Lofoten, 320 g Fruktsorbet med mangoog jordbærsalat En frisk og enkel dessert er en perfekt avslutning på et hvert måltid! 2 porsjoner under 20 minutter enkelt Mango- og jordbærsalat: Ingredienser: ½ moden mango 4 kuler Nude fruktsorbet 4 medium store jordbær (her har vi brukt saft av ½ lime både mangosorbet 4 mynteblader og jordbærsorbet) 3 digestive kjeks mynteblader til pynt Ferdige middags­­ retter! Strimlet svinebiff Pasta Mango chili/Løk & paprika, Folkets, 300 g Lasagne med ost- & skinkesaus, Fjordland, 350 g Enh.pris 166,33 pr. kg Fersk & Ferdig, 300 g Enh.pris 166,33 pr. kg Slik gjør du: 1. Del mango og jordbær i passelige biter og finsnitt myntebladene. Blad alle ingrediensene med limesaft og la det godgjøre seg litt før servering. Hvis du har god tid kan salaten gjerne hvile et par timer i kjøleskapet før servering. 2. Knus kjeksene og anrett kjekssmulene på en kald desserttallerken. Topp med to iskuler og legg mangoog jordbærsalat ved siden av isen. Pynt med friske mynteblader. Enh.pris 142,57 pr. kg Perfekt middagstilbehør og dessert -30 % Wok/Råkost mix Penne pasta Grønn & Frisk, 300/250 g Sweet & Sour/Tikka Masala Eldorado, 500 g Ben’s, 450 g Potetbåter naturell med skall, Eldorado, 600 g Nude fruktsorbet Mango/Strawberry, Hennig-Olsen, 500 ml Middagstilbudene gjelder t.o.m. 12.2.2023 eller så langt beholdningen rekker. Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Carbonara med strimlet svinebiff UKENS F S K RI T O PP Lag en ny vri på carbonara ved å tilsette svinekjøtt i strimler. Denne smakfulle retten er mettende og tar kort tid å tilberede. 2 porsjoner 20–40 minutter Ingredienser: 300 g strimlet svinebiff (her er det brukt svinebiff med løk og paprika) 250 g pasta penne 100 g bacon 3 båter hvitløk, finhakket 1 gul løk, finhakket 320 g frosne erter 1 bunt persille 50 g revet parmesan 3 eggeplommer olivenolje til steking salt og sort pepper revet parmesan til servering Finn din nærmeste butikk på joker.no Følg oss på sosiale medier: @JokerNorge og @jokernorge Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. enkelt Slik gjør du: 1. Kutt baconet i tynne strimler og stek det i olje i en varm stekepanne, til baconet er nesten sprøtt. Ha i strimlet svinebiff og stek videre til kjøttet har fått en fin stekeskorpe. Tilsett løk, hvitløk og erter, og la det frese på lav varme til løken er lett gyllen. 2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Behold ca. 1 dl av vannet når du siler fra kokevannet. 3. Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med kokevannet. Bland inn kjøttet, løken og ertene, og vend inn eggeplommene, finhakket persille og parmesan. Smak til med salt og pepper. Server pastaen med en gang, dryss gjerne litt mer parmesan over retten ved servering. Ferske rundstykker passer godt til carbonara. Strimlet svinebiff Løk & paprika, Folkets, 300 g Enh.pris 166,33 pr. kg 4990

Andre kundeaviser Joker

Nyeste kundeavis