Go d t t i l
9
4
g
a
d
d
i
m
90
PR. STK.
Variert utvalg og alltid til en god pris!
Karbonader
av storfekjøtt, Folkets, 600 g
Kalkunkorv
Sprøbakt torsk
Enh.pris 110,89 pr. kg
Enh.pris 155,94 pr. kg
PRIOR, 450 g
Enh.pris 83,17 pr. kg
Lofoten, 320 g
Fruktsorbet med mangoog jordbærsalat
En frisk og enkel dessert er en perfekt avslutning
på et hvert måltid!
2 porsjoner
under 20 minutter
enkelt
Mango- og jordbærsalat:
Ingredienser:
½ moden mango
4 kuler Nude fruktsorbet
4 medium store jordbær
(her har vi brukt
saft av ½ lime
både mangosorbet
4 mynteblader
og jordbærsorbet)
3 digestive kjeks
mynteblader til pynt
Ferdige
middags
retter!
Strimlet svinebiff
Pasta
Mango chili/Løk & paprika,
Folkets, 300 g
Lasagne
med ost- & skinkesaus,
Fjordland, 350 g
Enh.pris 166,33 pr. kg
Fersk & Ferdig, 300 g
Enh.pris 166,33 pr. kg
Slik gjør du:
1. Del mango og jordbær i passelige biter og finsnitt
myntebladene. Blad alle ingrediensene med limesaft og la
det godgjøre seg litt før servering. Hvis du har god tid kan
salaten gjerne hvile et par timer i kjøleskapet før servering.
2. Knus kjeksene og anrett kjekssmulene på en kald
desserttallerken. Topp med to iskuler og legg mangoog jordbærsalat ved siden av isen. Pynt med friske
mynteblader.
Enh.pris 142,57 pr. kg
Perfekt middagstilbehør og dessert -30 %
Wok/Råkost mix
Penne pasta
Grønn & Frisk, 300/250 g
Sweet & Sour/Tikka Masala
Eldorado, 500 g
Ben’s, 450 g
Potetbåter
naturell med skall,
Eldorado, 600 g
Nude fruktsorbet
Mango/Strawberry,
Hennig-Olsen, 500 ml
Middagstilbudene gjelder t.o.m. 12.2.2023 eller så langt beholdningen rekker.
Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.
Carbonara med strimlet svinebiff
UKENS
F
S K RI
T
O
PP
Lag en ny vri på carbonara ved å tilsette svinekjøtt i strimler. Denne smakfulle
retten er mettende og tar kort tid å tilberede.
2 porsjoner
20–40 minutter
Ingredienser:
300 g strimlet svinebiff (her er det
brukt svinebiff med løk og paprika)
250 g pasta penne
100 g bacon
3 båter hvitløk, finhakket
1 gul løk, finhakket
320 g frosne erter
1 bunt persille
50 g revet parmesan
3 eggeplommer
olivenolje til steking
salt og sort pepper
revet parmesan til servering
Finn din nærmeste butikk på joker.no
Følg oss på sosiale medier:
@JokerNorge og
@jokernorge
Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.
enkelt
Slik gjør du:
1. Kutt baconet i tynne strimler og stek det i olje i en varm
stekepanne, til baconet er nesten sprøtt. Ha i strimlet svinebiff
og stek videre til kjøttet har fått en fin stekeskorpe. Tilsett
løk, hvitløk og erter, og la det frese på lav varme til løken er
lett gyllen.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Behold ca. 1 dl av vannet
når du siler fra kokevannet.
3. Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med kokevannet. Bland inn
kjøttet, løken og ertene, og vend inn eggeplommene, finhakket
persille og parmesan. Smak til med salt og pepper.
Server pastaen med en gang, dryss gjerne litt mer parmesan over
retten ved servering. Ferske rundstykker passer godt til carbonara.
Strimlet svinebiff
Løk & paprika, Folkets, 300 g
Enh.pris 166,33 pr. kg
4990