Pytt i panne med kalkunkorv
Pytt i panne er kjapt og enkelt å tilberede, og
kan varieres i det uendelige. Bruk gjerne de
grønnsakene du har.
2 porsjoner
20–40 minutter
enkelt
Ingredienser:
1 kalkunkorv
600 g potetbåter med skall
1 gul løk
½ brokkoli
2 gulrøtter
2 båter hvitløk
2 ts kyllingkrydder
½ ts chilli powder (kan sløyfes)
½ liter kyllingbuljong (tilberedt etter anvisning på pakken)
1 ss Heinz chillisaus
½ bunt persille
olivenolje til steking
salt og pepper
Slik gjør du:
1. Fordel potetbåtene i en ildfast form og stek dem i ovnen
etter anvisning på pakken.
2. Kutt kalkunkorv, løk og gulrøtter i ca. ½ cm tykke, litt
lange strimler. Del brokkolien i passelige buketter.
3. Varm en stekepanne med olivenolje og stek
kalkunkorven til den er gyllen. Ta korven
ut av stekepannen og hold den varm. Stek
grønnsakene i stekepannen til de har fått fin farge,
i ca. 3 minutter.
4. Tilsett krydderet og bland det godt med
grønnsakene. Vend forsiktig inn de stekte
potetbåtene. Bland i buljong og chillisaus, og la
det småkoke i 2 minutter. Smak eventuelt til med
salt og pepper.
5. Anrett kalkunkorv på en seng av grønnsaker.
Dryss over finhakket persillen rett før servering.
Tips! Rør inn 1 ss smør i gryten rett før servering
for ekstra smak.
4990
8
-30%