-30%
5990
Sprø fisketaco
Her får du fredagstaco i ny drakt. Kombiner Fish & Crisp med frisk mango
og en herlig guacamole, en super måte å få i seg mer fisk på.
2 porsjoner
20–40 minutter
Ingredienser:
1 pakke Fish & Crisp
1 boks mais
1 mango, delt i terninger
1 glass salsa medium
4 tortillalefser fullkorn
1 potte koriander (kan sløyfes)
Guacamole:
1 avokado
½ finhakket rødløk
saften fra ½ lime
salt og pepper
enkelt
Slik gjør du:
1. Start med å lage guacamole: Finhakk rødløken. Mos
avokadoen sammen med lime og bland i rødløk. Smak
til med salt og pepper.
2. Tilbered Fish & Crisp etter anvisning på pakken. Avkjøl
fisken litt før du deler den i mindre biter. Varm lefsene
etter anvisning på pakken.
3. Anrett fisk, guacamole, mais og mango på
tortillalefsene. Topp med salsa og korianderblader
og brett sammen lefsene.
7