Godt til
middag 49⁹⁰
Variert utvalg og alltid til en god pris!
PR. STK.
Gilde
NORGES MEST SPISTE
KJØTTPØLSE
Kjøttpølse
original, Gilde, 900 g
Enh.pris 55,44 pr. kg
STRIMLET
SVINEKJØTT
Strimlet svinekjøtt
Folkets, 500 g
Enh.pris 99,80 pr. kg
Fjordland Side
Kjøttkaker
ang g
Stranda
Strandafinke
Nan
Kjøttkaker
med tilbehør, Fjordland, 605 g
Enh.pris 82,48 pr. kg
Strandaskinke
strimlet, 100 g
Ben's
Ben's
Origi
Sweet & sour/
Tikka masala
Ben's, 450 g
Pitabred
Lofoten
SPRØBAKT
TORSK
Pitabrød
Eldorado, 400 g
SUPERGOD OG
GLUTENFRI
Lofoten
TORSK
Sprøbakt torsk
Lofoten, 320 g
Enh.pris 155,94 pr. kg
PRIOR
KJØTT-
BOLLER
Perfekt tilbehør -30%
S
Kjøttboller
kylling, Prior, 630 g
Enh.pris 79,21 pr. kg
Norges mest spiste pesperenigi
PEPPERONI
GRANDIOSA
Frisk
G
Grandiosa
Pepperoni, Stabburet, 480 g.
Enh.pris 103,96 pr. kg
40%
WOK MIX
Wok mix
Grønn & Frisk, 300 g
●●●●●●
TINE
Crime Fraiche
Crème
fraîche
TINE, 300 g
Middagstilbudene gjelder f.o.m. 17.1. t.o.m. 13.2.2022 eller så langt beholdningen rekker.
Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.
GRATIS
OPPSKRIFTSHEFTE
I BUTIKK OG PÅ NETT
SPRØBAKT TORSK MED BAKT POTET
Denne velsmakende torskemiddagen med bakt
potet og frisk spinatdressing vil falle i smak hos
hele familien.
4 porsjoner over 60 minutter middels
Ingredienser:
640 g sprøbakt torsk
100 g strimlet strandaskinke
4 store poteter
4 store gulrøtter
sitron til servering
frisk persille
Spinatdressing:
Godt til 49
middag
1 løk
2 båter hvitløk
1 pose frisk eller frossen spinat
2 dl crème fraîche
saften fra 1 sitron
2 ss olje
salt og pepper
Slik gjør du:
1. Forvarm stekeoven til 180 °C. Skrell potetene og pakk
dem godt inn i aluminiumsfolie. Stek potetene på rist
midt i ovnen i 60 minutter.
2. Stek torsken i ovnen etter anvisning på pakken.
3. Varm olje i en stekepanne. Stek strimlet spekeskinke
under omrøring i ca. 4 minutter til skinken er sprø. Ta
spekeskinken ut av pannen.
4. Lag spinatdressing: Finhakk løk og hvitløk og stek det
i stekepannen til løken er mør og blank. Tilsett spinat
fres under omrøring til spinaten er gjennomvarm.
Bland spinatblandingen med crème fraîche, sitronsaft,
salt og pepper i en kjøkkenmaskin.
5. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne strimler med en
potetskreller eller ostehøvel.
6. Fjern folien fra de bakte potetene. Snitt hver potet med
fire dype kutt og topp med en god klatt spinatdressing.
Dryss sprøstekt spekeskinke og finhakket persille på
toppen.
Server sprøbakt torsk med bakt potet og strimlet gulrot til.
Sprøbakt torsk med bakt potet
last ned oppskriften direkte til din mobil,
eller se på joker.no