Joker kundeavis - 18.1. - 22.1.2022 - UTGÅTT - side 2 *

thumbnail - Kundeavis Joker - 18.1.2022 - 22.1.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - kjøttboller, kjøttkaker, strimlet svinekjøtt, gulrot, spinat, pitabrød, spekeskinke, kjøttpølse, pepperoni, crème fraîche, sprøbakt torsk, Fjordland. Side 2.
2 / 8

* Gjelder i alle Joker-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Godt til middag 49⁹⁰ Variert utvalg og alltid til en god pris! PR. STK. Gilde NORGES MEST SPISTE KJØTTPØLSE Kjøttpølse original, Gilde, 900 g Enh.pris 55,44 pr. kg STRIMLET SVINEKJØTT Strimlet svinekjøtt Folkets, 500 g Enh.pris 99,80 pr. kg Fjordland Side Kjøttkaker ang g Stranda Strandafinke Nan Kjøttkaker med tilbehør, Fjordland, 605 g Enh.pris 82,48 pr. kg Strandaskinke strimlet, 100 g Ben's Ben's Origi Sweet & sour/ Tikka masala Ben's, 450 g Pitabred Lofoten SPRØBAKT TORSK Pitabrød Eldorado, 400 g SUPERGOD OG GLUTENFRI Lofoten TORSK Sprøbakt torsk Lofoten, 320 g Enh.pris 155,94 pr. kg PRIOR KJØTT- BOLLER Perfekt tilbehør -30% S Kjøttboller kylling, Prior, 630 g Enh.pris 79,21 pr. kg Norges mest spiste pesperenigi PEPPERONI GRANDIOSA Frisk G Grandiosa Pepperoni, Stabburet, 480 g. Enh.pris 103,96 pr. kg 40% WOK MIX Wok mix Grønn & Frisk, 300 g ●●●●●● TINE Crime Fraiche Crème fraîche TINE, 300 g Middagstilbudene gjelder f.o.m. 17.1. t.o.m. 13.2.2022 eller så langt beholdningen rekker. Gjelder kun private husholdninger. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. GRATIS OPPSKRIFTSHEFTE I BUTIKK OG PÅ NETT SPRØBAKT TORSK MED BAKT POTET Denne velsmakende torskemiddagen med bakt potet og frisk spinatdressing vil falle i smak hos hele familien. 4 porsjoner over 60 minutter middels Ingredienser: 640 g sprøbakt torsk 100 g strimlet strandaskinke 4 store poteter 4 store gulrøtter sitron til servering frisk persille Spinatdressing: Godt til 49 middag 1 løk 2 båter hvitløk 1 pose frisk eller frossen spinat 2 dl crème fraîche saften fra 1 sitron 2 ss olje salt og pepper Slik gjør du: 1. Forvarm stekeoven til 180 °C. Skrell potetene og pakk dem godt inn i aluminiumsfolie. Stek potetene på rist midt i ovnen i 60 minutter. 2. Stek torsken i ovnen etter anvisning på pakken. 3. Varm olje i en stekepanne. Stek strimlet spekeskinke under omrøring i ca. 4 minutter til skinken er sprø. Ta spekeskinken ut av pannen. 4. Lag spinatdressing: Finhakk løk og hvitløk og stek det i stekepannen til løken er mør og blank. Tilsett spinat fres under omrøring til spinaten er gjennomvarm. Bland spinatblandingen med crème fraîche, sitronsaft, salt og pepper i en kjøkkenmaskin. 5. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne strimler med en potetskreller eller ostehøvel. 6. Fjern folien fra de bakte potetene. Snitt hver potet med fire dype kutt og topp med en god klatt spinatdressing. Dryss sprøstekt spekeskinke og finhakket persille på toppen. Server sprøbakt torsk med bakt potet og strimlet gulrot til. Sprøbakt torsk med bakt potet last ned oppskriften direkte til din mobil, eller se på joker.no

Andre kundeaviser Joker

Nyeste kundeavis