Aktuell kundeavis fra Joker 09.04.2019 - 13.04.2019 - UTGÅTT

1 3 5 6 ... 10
Kundeavis Joker - 09.04.2019 - 13.04.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - blomkål, erter, frys, hjertesalat, indrefilet, lammelår, mandel, olivenolje, olje, romanosalat, tomatsuppe, dressing, suppe, svin indrefilet, svinefilet, spekeskinke, sennep, crème fraîche, sitron, sitronskall, vann, tallerken, kylling. Side 3.
1 3 5 6 ... 10
Rett i koppen Et utvalg Lofoten- produkter Meksikansk tomatsuppe/Blomkål- & brokkolisuppe TORO, 28/22 g -30% Enh.pris 50,00 pr. I ferdig suppe TORO TORO 86 etti oope er Retti 86 FISKEKAKER Utvalget kan variere i butikk Fishy Nuggets Idun dressing Paskemiddager Thousand Island/ avsalt og pepper Fiskemannen, 300 g Enh.pris 133,00 pr. kg Chunky Burger, 450/455 g Enh.pris 50,89/50,33 pr. kg Lammelår Elgskav Folkets, 400 g Enh.pris 224,75 pr. kg Sommerskinke røkt på flis, kokt, Gilde, ca. 1,1 kg med knoke og mørbrad, frys Gilde, ca. 3,2 kg 39902290 LGSKAV 90 12900 7990 FIS NUGGETS ERSKINKE Bali kylling-/Jeger-/Meksikansk-/ Stroganoffgryte TORO, 65/107/190/104 g Serveres med gade poteuarianter! 1990 Mandelpotetstappe Hoff, 500 Enh.pris 53,80 pr. kg MANDEL POTETSTAPPE JEGERGRYT MEKSIKANST STROGANO 2690 Opphøgde Potteter Søtpotet Originalen, Hoff, 450/475 g Enh. pris 59,78/56,63 pr. kg 4 porsjoner over 60 minutter middels INNBAKT SVINEFILET MED SOLTØRKEDE TOMATER Svin indrefilet er bade magert, godt og mild pá smak. Soltorkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på à gjøre maltidet bade spennende og smakfullt. Indrefilet av svin SommerVibber, Folkets, ca. OPPSKA Ingredienser: 800 g indrefilet av svin /ts pepper . 1 glass soltørkede tomater Fremgangsmate . Sett ovnen på 120° C 2. Krydre kjøttet med pepper og brun det på høy varme i en stekepanne 7900 Serwer med ˊ o y med olje. Avkjøl kjøttet på en tallerken med kjøkkenpapir 1 potte frisk basilikum 8 skiver spekeskinke 3. Hell oljen av de soltørkede tomatene og bland dem med grovt kuttet PARTIVARE basilikum. Legg spekeskinkeskiver ved siden av hverandre på et stykke bakepapir og fordel blandingen over, men spar et par cm i hver ende. Legg kjøttet pà midten og rull sammen, slik at du får skjøten på spekeskinken ned. Legg rullen på et bakpapirkledt stekebrett Sett kjøttet i midten av ovnen og stikk et steketermometer inn i tykkeste delen av kjøttet. Stek til kjernetemperaturen har nådd 65° C, da er kjøttet medium stekt. Stek videre til 70° C for medium pluss eller 75 C for giennomstekt. Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile i ca. 15 minutter Potetsalat g små poteter . 200 g frisk sjampinjong Maks 5pk. pr. kunde je 1 båt hvitok crème fraîche orginal /2 ts kvernet pepper skallet av 1 sitron 1 ss grov sennep 5. Kok potetene møre i lettsaltet vann. Skjær sopp i bâter stek dem sammen med en hel hvitløksbát i en varm stekepanne med olje til det har fått en fin farge. Ta bort hvitløken når soppen er ferdig stekt. Innbakt svinefilet med soltørkede tomater 6. Bland sammen crème fraîche, pepper, sitronskall, sennep og olivenolje . 1 ss olivenolje 3 ss frosne erter 1 hjerte- eller romanosalat Vend inn poteter og sopp. Kok opp vann, ha i erter og kok dem i 2 minutter, til de er møre. Hel sammen med grovt revet hjertesalat. nnet og vend ertene inn i salaten Last ned oppskriften direkte til din mobil Oppskrift fra matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen er no