Aktuell kundeavis fra Joker 02.04.2019 - 06.04.2019 - UTGÅTT

1 3 5 6
Kundeavis Joker - 02.04.2019 - 06.04.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - always, always ultra, bacon, findus, fiskegrateng, granola, gryte, gulrøtter, hvetemel, jarlsberg, melk, müsli, norvegia, purreløk, salat, svinekjøtt, smør, vann. Side 3.
1 3 5 6
Middagstips ltaliensk salat Svinekjott strimlet Delikat, 200 g Enh.pris 50,00 pr. kg Folkets, 350 g Enh.pris 85,43 pr. kg UKENS 2990 ALIENS er Delikat ITALIENSK Wok classic Findus, 480 g Enh pris 62,29 pr. kg Sweet chili saus Eldorado, 350 g Enh.pris 31,14 pr. kg 2901090 Delikat ITALIENSK Knusene pu retter og frnk norsk id ITALIENSK ITALIENSK Skivet Et utvalg fiskegrateng fra Findus 390-1000 g Fersk Norvegia/Jarlsberg TINE, 300/250 g Enh.pris 133,00/159,60 pr. kg Sjokolademelk Q-meieriene, 11 90 God Gamme 90 ORIGINAL Utvalget kan variere i butikk Et utvalg AXA frokost Müsli/Granola Et utvalg økologiske produkter Always Ultra Normalt, 14 stk. Enh.pris 1,42 pr. stk. -30% 90 RUKT aways ultria Utvalget kan variere i butikk Utvalget kan variere i butikk 4 porsjoner enkel 320-40 minutter + 6 timer bløtlegging av kippfisk KLIPPFISK MED HVIT SAUS OG BACON En sunn og god fiskemiddag som smaker like godt dagen etter. biter, Dybvik, 400 g Enh. pris 149,75 pr. kg Fremgangsmåte 1. Legg klippfisk i bløt i kaldt vann, minimum 6 timer 2. Legg fisken i en gryte og dekk så vidt med vann. Kok ser: 800 g klippfisk 140 g bacorn 800 g små poteter 5 guirøtter % purreløk DYBVIK forsiktig opp og la fisken småkoke/trekke i 20 minutter 90 KLIPPFISK 3. Vask potetene og ha dem i en gryte. Dekk med vann og kok opp. Skru ned temperaturen og la potetene smákoke under lokk til de er møre, ca. 20 minutter IL BACALAO 4. Smelt smør og rør inn hvetemel. Tilsett litt og litt melk, mens Hvit saus: 3 ss smør 2 ss hvetemel 4 dl melk % ts salt 2ts pepper du rører med en visp La sausen koke opp mellom hver runde med melk. Når all melken er rørt inn og sausen har kokt opp, senker du temperaturen og lar sausen smakoke i 10 minutter, Smak til med salt og pepper 5. Skrell og kutt opp gulrøtter og purreløk. Kok grønnsakene i vann i ca. 5 minutter 6. Baconet stekes på høy varme, på en torr teflonpanne i et par minutter. Da blir det crispy og godt. Klippfisk mec hvit saus og bacon Husk á legge klippfisken i bløt 6 timer før tilberedning Oppsknif fra joker.no-Foto: Joker Last ned oppskriften direkte til din mobil, eller se på joker.no