Aktuell kundeavis fra Joker 25.03.2019 - 21.04.2019 - UTGÅTT

1 ... 7 8 10 12 13 ... 16
Kundeavis Joker - 25.03.2019 - 21.04.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - hvitløk, chorizo, løk, oliven, olivenolje, ovn, paprika, rød chili, rød paprika, tomat. Side 10.
1 ... 7 8 10 12 13 ... 16
poteter stekt på. er 90 OVNSBAKT KLIPPFISK MED POTETER OG TOMAT 4 porsjoner 40-60 minutter + 6 timer bløtlegging av klippfiskenkel Ingredienser 800 g klippfisk 1 kg poteter 2 lok 3 båter hvitøk 1 rød paprika 3 tomater DYBVIK VANNES UTI&TMER KLIPPFISK TIL BACALAO Fremgangsmâte 1. Legg klippfisk i bløt i kaldt vann minimum 6 timer. 2. Skjaer poteter, lok, hvitlok, paprika, tomater og chill i skiver. Legg alt i en stor ildfast form sammen med ferdig blotlagt klippfisk og sorte oliven, Bland alt lett sammen og hell tomat fra boks og olivenolje over. 1 boks knuste tomater (400 g) 3. Dekk formen med et lag aluminiumsfolie eller legg et bakepapir løst over. Sett formen i varm 340 g sorte, steinfrie olve ovn, 210 °C og la den bake i 30 minutter. Ta av rød chili 1 di olivenolje 100 g chorizo folien/bakepapiret og rør forsiktig. Legg chorizo på toppen og stek videre i 10 minutter til. Klifuheventye Kanske det blir din nye fiskefavoritt! Klippfisk kan brukes til mer enn bacalao. 10