Joker tilbud 25.03.2019 - 21.04.2019 - UTGÅTT

1 ... 8 9 11 13 14 ... 16
1 ... 8 9 11 13 14 ... 16
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Joker, gyldig fra 25.03.2019 til 21.04.2019. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder16 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 84 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Joker, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 16. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på bacon, gryte, gulrøtter, hvetemel, melk, purreløk, smør; men katalogen fra Joker tilbyr mange andre tilbud på varer som hvitløk, chorizo, løk, oliven, olivenolje, blomkål, erter, gryte, kjøttboller, melk. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Joker, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
KLIPPFISK MED HVIT SAUS OG BACON 4 porsjoner G) 20-40 minutter + 6 timer bløtlegging av klippfisk Ingredienser Fre enkel I mgangsmate. Legg klippfisk i bløt i kaldt vann, minimum 6 timer 800 g klippfisk 140 g bacon 800 g smá poteter 5 guirøtter 2. Legg fisken i en gryte og dekk så vidt med vann. Kok forsiktig opp og la fisken småkoke/trekke i 20 minutter 3. Vask potetene og ha dem i en gryte. Dekk med vann og kok opp. Skru ned purreløk temperaturen og la potetene smákoke under lokk til de er møre, ca. 20 minutter 4. Smelt smør og rør inn hvetemel. Tilsett litt og litt melk, Hvit saus 3 ss smør 2 ss hvetemel 4 dl melk mens du rører med en visp. La sausen koke opp mellom hver runde med melk. Nar all melken er rørt inn og sausen har kokt opp, senker du temperaturen og lar sausen smákoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper ts salt 2 ts pepper 5. Skrell og kutt opp gulrøtter og purrelok. Kok grønnsakene i vann i ca. 5 minutter 6. Baconet stekes på høy varme, på en torr teflonpanne i et par minutter, Da blir det crispy og godt Smaker veldig gadt neste dag ogd digg restelung