Aktuell kundeavis fra Joker 25.03.2019 - 21.04.2019 - UTGÅTT

1 ... 8 9 11 13 14 ... 16
Kundeavis Joker - 25.03.2019 - 21.04.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - bacon, gryte, gulrøtter, hvetemel, melk, purreløk, smør. Side 11.
1 ... 8 9 11 13 14 ... 16
KLIPPFISK MED HVIT SAUS OG BACON 4 porsjoner G) 20-40 minutter + 6 timer bløtlegging av klippfisk Ingredienser Fre enkel I mgangsmate. Legg klippfisk i bløt i kaldt vann, minimum 6 timer 800 g klippfisk 140 g bacon 800 g smá poteter 5 guirøtter 2. Legg fisken i en gryte og dekk så vidt med vann. Kok forsiktig opp og la fisken småkoke/trekke i 20 minutter 3. Vask potetene og ha dem i en gryte. Dekk med vann og kok opp. Skru ned purreløk temperaturen og la potetene smákoke under lokk til de er møre, ca. 20 minutter 4. Smelt smør og rør inn hvetemel. Tilsett litt og litt melk, Hvit saus 3 ss smør 2 ss hvetemel 4 dl melk mens du rører med en visp. La sausen koke opp mellom hver runde med melk. Nar all melken er rørt inn og sausen har kokt opp, senker du temperaturen og lar sausen smákoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper ts salt 2 ts pepper 5. Skrell og kutt opp gulrøtter og purrelok. Kok grønnsakene i vann i ca. 5 minutter 6. Baconet stekes på høy varme, på en torr teflonpanne i et par minutter, Da blir det crispy og godt Smaker veldig gadt neste dag ogd digg restelung