Aktuell kundeavis fra Joker 12.03.2019 - 16.03.2019 - UTGÅTT

1 3 5 6
Kundeavis Joker - 12.03.2019 - 16.03.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - aioli, fiskesaus, hønsebuljong, hvitløk, chorizo, chorizopølse, kjøttboller, kjøttdeig, løk, nescafe, nestlé, olje, paprika, pasta, remulade, tagliatelle, tomatpuré, tomatsaus, woksaus, egg, storfe, spekemat, smoothie. Side 3.
1 3 5 6
Smoothie Tynn & sproø Havsalt/Paprika, Sørlandships, 170 g Enh pris 128,82 pr. kg økologisk, Grønn/Rød, Ella's Kitchen, 90 g Enh pris 111,11 pr. kg UKENS 90 TYNIN & SPOO Ella's Ella's TYNN SPRO kltchen Nescafé Gull Nestlé, 100g Enh.pris 449,00 pr. kg 4490 Fiskemat og skalldyr fra Fiskemannen Laks naturell, Lerøy, 4 x 125 g Enh pris 179,80 pr. kg 90 -30% Zignal arprodukt Spiker Mud, X-Market, 100 ml Enh.pris 599,00 pr. I 590 8 Fskek REKER Rekesalat 90 Eldorado, 180 g Enh.pris 93,89 pr. kg Utvalget varierer i butikk Aioli Eldorado, 130 ml Enh.pris 114,62 pr. I Remulade Tagliatelle Lofoten fiskesaus TORO, 34 g Woksaus Sweet & Sour Blue Dragon, 120 g Enh.pris 107,50 pr. kg Sun Alt i 1 Mills, 165 g Enh.pris 120,61 pr. kg pasta, Eidorado, 500g Enh.pris 29,80 pr. kg Maxpower, Lilleborg, 18 vask Enh.pris 2,22 pr. stk. 1490 3990 1490 1490 90 Sun MAXPOWER AIOLI Porsjoner: 4 ⓘ 20-40 minutter middels TAPASBOLLER Kjøttboller med spekemat- det er godt! Kjottbollene kan brukes som en Folkets Kjøttdeig 400 g av storfe, u/salt og vann Enh.pris 67,25 pr. kg OPPSKRAdel av et starre tapasbord, eller du kan lage dem som en selvstendig rett. 2690 Ingredienser: 400 g kjøttdeig Fremgangsmåte 1. Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizopolsen i små biter 2. Bland chorizo og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form JO KER deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. ts pepper ca. 100 g chorizopølse 2 ss hakket frisk basilum brune. La de ettersteke pá svak varme i ca. 10 minutter til 2 ss olje til steking 3. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent Maks 5 pk. pr, kunde. Tilbudet gielder fredag 15.3. og lørdag 16.3. TOMATSAUS Fremgangsmate: 1. Finhakk løk og hvitløk. Fres i olje til løken er blank og myk. 2. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, vann og . 2 bâter hvitløk hønsebuljong. Kok sausen i ca. 15 minutter 1 boks hermetiske tomater 3. Smak til med sukker og kajennepepper, eventuelt litt salt 1 ss tomatpuré 2 di vann Tapasboller Hell sausen over kjøttbollene, og strø hakkede friske urter gterning på toppen. . ca. 1 ts sukker ·¼ ts kajennepepper Last ned oppskriften direkte til din mobil, eller se på joker.no