GODT TIL
MIDDAG 399⁹0
Variert utvalg og alltid til en god pris!
Kapteinens fylte
Ostegrill
Ost, brokkoli & gulrot, Findus, 250 g
Gilde, 480 g
Enh.pris 159,60 pr. kg
Enh.pris 83,13 pr. kg
Findus
KAPTEINENS
FYLTE
Skikkelig spre
FISK
OST, BROKKOLI
& GULROT
saus
Beef Burger
Folkets, 2 x 180 g
Enh.pris 110,83 pr. kg
KAPTEINENS
FYLTE I
Stabburet pai
Bacon & brokkoli/
Ost & skinke, 220 g
Enh.pris 181,36 pr. kg
Stabburet
Pai
NYT
NORGE
BACON&BRO
poi BACON&
OPPSKRIFT
HØSTBURGER
MED HJEMMELAGET
GULROT-
BURGERBRØD
finner du på
joker.no
DAGEN
Bid RGER
BEEF
180 99%
Stabburet
Pai
OST&SKINKE
poi OUT & SKINKE
Frokostegg
fra frittgående høner, 12 stk.
M/L, Prior, 770 g
Enh.pris 45,32 pr. kg
ste
PRIOR Frokostegg
34⁹0
NYT
NORGE
Kyllingvinger
grillet, Prior, 500 g
Enh.pris 79,80 pr. kg
NYT
NORGE
NYT
NORGE
Fjordland
Gilde
OSTEGRILL
Saftly polse med ost
Pasta
Kjøttsaus/Ost- og skinkesaus,
Fjordland, 350 g
Enh.pris 114,00 pr. kg
k
KID
M
PRIOR
KYLLING-
VINGER
Iskal
PASTA MED
KJØTTSAUS
med tomat, lok og urter
ERTER
S-500E
NYHET
INCORP
ENTRENE
Erter
Våre utvalgte, Findus, 320 g
Enh.pris 93,44 pr. kg
Fjordland
PERFEKT TILBEHØR TIL MIDDAG
Tomatketchup
Heinz, 570 g
Enh.pris 47,19 pr. kg
Iskal
PASTA
med ost- og skinkesaus
29⁹0
SKAL SOM
BOKE BRENNER
FINGRENE
***********...
KYLLINGVINGER MED SYDEN-
INSPIRERTE GRØNNSAKER
Ingredienser:
500 g grillede kyllingvinger
• 1 rød paprika
. 1 rødløk
• 8 poteter - bruk gjerne kokte
poteter fra gårsdagens middag
• 2 beger cherrytomater
• 3 båter hvitløk
• 150 g fetaost
• 2 ss olivenolje
• 2 ts eddik
Kyllingvinger med ovnsbakte grønnsaker og fetaost gir
en deilig smak av sydlandske strøk. Server retten med en
sidesalat til, toppet med krutonger laget av brødrester.
4 porsjoner over 60 minuttermiddels
• salt og pepper
• 1 ts tørket oregano
• 3 ss frisk rosmarin
• 1 dl mynteblader (kan sløyfes)
Slik gjør du:
1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
2. Skrell rødløken og rens
paprikaen, og kutt dem i
strimler. Skrell potetene og
del hver potet i fire båter.
Finhakk hvitløken.
3. Legg rødløk, paprika og
poteter i en ildfast form.
269⁹0
GRATIS
OPPSKRIFTSHEFTE
I BUTIKK OG PÅ NETT
Kyllingvinger
grillet, Prior, 500 g
Enh.pris 79,80 pr. kg
HEINZ
KETCHUP
NYT
II
Alisa
Sidesalat:
• 175 g ruccula mix
• 2 ss olivenolje
Hell over olivenolje og eddik. Ha i hvitløk, oregano og rosmarin. Vend
på grønnsakene og dekk formen med aluminiumsfolie.
4. Stek grønnsakene i ovnen i 40 minutter. Ha i cherrytomater delt
i to og fetaost, og stek videre under folie i 20 minutter til. Varm
kyllingvingene i stekeovnen sammen med grønnsakene de siste
10-15 minuttene.
• 2 ss eddik
• brødkrutonger
• parmesanost
. salt
5. Lag sidesalaten: Bland olivenolje og eddik, og hell det over salaten.
Topp med brødkrutonger og revet parmesan.
Brødkrutonger:
• rester av brød
• ca. 2 ss olivenolje
2-4 båter hvitløk
Dryss grovhakket mynte, og salt og pepper etter smak over grønnsakene
rett før servering. Server kyllingvingene med grønnsakene og sidesalat
til.
Tilbudene gjelder t.o.m. 7.10.2021 eller så langt beholdningen rekker. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.
GODT TIL
MIDDAG
Slik gjør du:
Del brødet først i skiver og
deretter i terninger (ca. 1 cm).
Bland brødet med presset
hvitløk, og dryss over olivenolje
og salt. Legg krutongene flatt.
utover i en ildfast form eller på
et stekebrett med bakepapir.
Stek dem på 180 °C i stekeovn
i ca. 20 minutter, til krutongene
er sprø, og avkjøl.
PRIOR
VING
3900
KYLLDDAGSTILBUD
Ruccula mix
Grønn & Frisk, 175 g
Enh.pris 113,71 pr. kg
(39⁹0)
Kyllingvinger med
syden-inspirerte grønnsaker
last ned oppskriften direkte til din mobil,
eller se på joker.no
19.⁹⁰
Ruccula mix
Grønn & Frisk, 175 g
Enh.pris 113,71 pr. kg
1990
hty Sprinkler
wwwRUCCULA
risk MIX