Tilbudene gjelder 24.-28.8.21
- hvis ikke annet er oppgitt
Formstekt
Fiskepudding
Fiskemannen, 800 g
Enh.pris 49,88 pr. kg
FISKE 56
$3.990
PUDDING
800 g DIL YOU NEED
Kjøttsuppe
klassisk, Fersk & Ferdig, 324 ml
Enh.pris 92,28 pr. 1
FERSKA
FERDIG
MORS
TRADISJONELLE
KLASSISK
KJØTTSUPPE
0190
Biffstrimler
av storfe, Folkets, 300 g
Enh.pris 166,33 pr. kg.
49.⁹⁰
29⁹⁰
49.⁹⁰
ODE
Folkets
BIFF-
STRIMLER
Av storfe
300 g
Strimlet svinekjøtt
Folkets, 500 g
Enh.pris 99,80 pr. kg
Folkets
Gjelder avbildede varianter
Middagstips - Wok i vei!
500 g
STRIMLET
SVINEKJØTT
9% fett
Ⓡ
PRODUSERT NORGE
BEVARE OPPRINNELSE
Kyllingkjøttdeig
Prior, 400 g
Enh.pris 74,75 pr. kg
21
Et sunnere alternativ
til spagetti og taco!
TORG
FISKESAU
LOFOTI
TORO-sauser
Lofoten-/Spagetti-/Peppersaus
EGGA
Tips! For oppskrifter og tips
til hvordan du lykkes med
wok, sjekk ut joker.no
PRIOR
Kjøttdeig
AV KYLLING
UTEN TILSATT SAL
400g
Eggnudler
Eldorado, 250 g
Enh.pris 39,60 pr. kg
TORO
ORIGINAL
SPAGETTISAUS
TOMAT OG UNTER
BLUE
EGGNUDLER
IN MA
CHOP SUEY
40
Woksaus
ass. utvalg, Blue Dragon, 120 g
Enh.pris 107,50 pr. kg
BLUE
BLUE
VEET & SOU
OYSTER
SPRING
29.⁹⁰
ONION
11⁹0
9.9⁹⁰0
12⁹⁰
90
BLUE
TERIYAKI
Sunn, rask
og supergod
BIFFSTRIMLER MED
WOKMIX OG NUDLER
4 porsjoner under 20 minutter enkel
Ingredienser:
600 g biffstrimler
1 pose Bama wokmix
4-5 ss olje til steking
1 pakke eggnudler
½ dl soyasaus/2 poser woksaus
1 ts svart grovmalt pepper
150 g cashewnøtter
Fremgangsmåte:
1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
2. Stek biffkjøttet i tre omganger i en varm
stekepanne med olje til kjøttsaften pipler ut.
Dryss på pepper.
3. Sett kjøttet til side og ha i wokmixen
eller ønskede grønnsaker i den samme
stekepannen, da får grønnsakene smak av
kjøttsaften fra biffen. Stek grønnsakene i noen
minutter og bland i woksausen.
4. Server nudler og biffkjøtt med wokede
grønnsaker til. Strø gjerne hakkede nøtter over
retten før servering.
Eggnudler
Eldorado, 250 g
Enh.pris 39,60 pr. kg
9.9⁹0
EGGNUDLER
Biffstrimler
av storfe, Folkets, 300 g
Enh.pris 166,33 pr. kg
STRIMLER
49.⁹⁰
MATPAKKETIPS:
Lag gjerne dobbel porsjon - den er
kjempegod kald til lunsj dagen etter!