Aktuell kundeavis fra Joker 19.02.2019 - 23.02.2019 - UTGÅTT

1 3 5 6
Kundeavis Joker - 19.02.2019 - 23.02.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - gjær, grill, grillpølse, gullsalami, hvetemel, chilisaus, jubelsalami, kjøttboller, kniv, kyllingvinger, løk, maiskorn, mel, olje, ost, paprika, wienerpølser, egg, energizer, sennep. Side 3.
1 3 5 6
TORO Vafler Fløtemysost/ Gudbrandsdalsost Original, TINE, 500 g Enh.pris 79,80 pr. kg vaffelmiks, 246 g KENS 3990 TORO Ekte Ekte bakeglede Vafler TINE FLOTEMYSOST SA ENKELT Bland med Steki Steki TINE GUDBRANDSDALSOST ORIGINAL s00g Et utvalg Peppes- produkter Kyllingvinger grillet, Prior, 500 g Enh.pris 59,80 pr. kg Jubelsalami/Gullsalami/ Trønderfår KJOTTBOLLER Grilstad, 100g Enh.pris 299,00 pr. kg KJOTTBOLLER -30% d PRIOR 2990 90 TRONDERFAR Utvalget varierer i butikk Et utvalg FREIA Røkt ørret Skipper lakrisbåter melkesjokoladeprodukter06 Fraren Nidar, 250 g Enh.pris 159,60 pr. kg skivet, Fiskemannen, SKIPPER Lakrisbater 3990 Enh.pris 249,00 pr. kg MELKESIOKOLADE 90 Rokt ørret -30% Energizer batterier MA MELKESHOAD Eco Advanced, AA/AAA, 4 stk. Enh.pris 12,48 pr. stk Energizer Snøfrisk 90 90 TINE, 125 g Enh.pris 159,20 pr. kg Snøfri Utvalget varierer i butikk Porsjoner: 4 over 60 minutter middels POLSEHORN Ukens oker Med en pølsetermos pá lur, har du varmmat med på tur. Nesten som à ha med sin egen pølsebod i snippsekken. Eller du kan lage bal og surre medbragt deig rundt pølsene. Godt Utvalgte grill- og wienerpølser Gilde og Prior, 460-600 g Enh.pris 44,83-58,48 pr. kg er det uansett. OPPSKR Slik gjør du 1. Løs opp gjæren i lunkent vann (37 °C). Tilsett olje og egg. Rør Ingredienser: 8 wiener- eller grillpølser inn mel og salt til passe deig. Sett deigen lunt og la den heve til nesten dobbel størrelse, ca. a time 2690 2. Form deigen til en rund bolle, og kjevle den ut på melet . pakke gjær 3 dl vann bakebord til en sirkel, ca. 40 cm i diameter. Del den i atte spisser med en kniv. OKER GRILLPOLSE 3. Fordel det ønskede fyllet på den brede enden (se forslag under) og legg pølsa oppå. Rull snippen sammen med spissen til slutt. Legg de innbakte polsene på smurt stekeplate, og la de etterheve i ca. 20 minutter. Pensle med sammenvispet egg, og strø på fre. Stek på 225 Ci 10-12 minutter WIENERPOLS " ca. kg hvetemel . 1 ts salt 1 egg til pensling . 1 ss solsikke-, valmue- Pølsehorn Forslag till hakket paprika eller maiskorn. Pølsehorn er popuiært både i barneselskap, som vorspielmat, til lunsj eller i sekken på tur eller sesamfrø fyll: Chilisaus, sennep, agurkmix, revet ost, hakket løk Oppskrift fra matprat no-Foto: Astrid Hals Last ned oppskriften direkte til din mobil, eller se på joker.no