Aktuell kundeavis fra Joker 28.01.2019 - 24.02.2019 - UTGÅTT

1 ... 7 8 10 12
Kundeavis Joker - 28.01.2019 - 24.02.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - grillpølse, gulost, gulrot, kesam, kjøttpølse, melk, ost, pasta, purre, rødløk, egg, suppe, stavmikser, cottage cheese. Side 10.
1 ... 7 8 10 12
Norges mest spicte Kok, stek, del opp, putt i grateng, wok, omlett og suppe, eller server sammen med pasta eller rotmos. Kjøttpølse er en soleklar favoritt på mange middagsbord! OMELETT I OVNEN Dette er en typisk resteomelett. Tilsett det du har av rester i kjøleskapet, som kokte grønnsaker, kjøttre ster eller pasta. Det blir spesielt godt med ost på toppen Porsjoner: 4 020-40 minutter enkel Ingredienser: 1 kokt gulrot 1 kokt purre 1/2 ts salt KJBTTPOLSE 1 krm nykvernet pepper 2 kokte poteter ./2 rødløk 6 egg 3 dl cottage cheese . 2 kjøttpølser/grillpølser 2 stilker grovhakket bladpersille ·½ beger kvarg naturell .50 g revet gulost (f.eks. Kesam) Fremgangsmåte: 1. Sett ovnen på 200 °C. 2. Visp sammen egg, cottage cheese, kvarg, salt og pepper. 3. Kutt rødlok, pølser, kokte poteter og grønnsaker i terninger Tips: Se oppskrift på Rotmos på s. 9 i anbefaler PERFEKT TILBEHØR og ha det i eggeblandingen 4. Hell alt over i en stor ildfast form som er godt smurt. Strø over bladpersille og revet ost og sett formen midt i ovnen. Stek i ca. 20 minutter til eggeblandingen har stivnet. til Tips: Onsker du en glatt røre kan du kjøre eggeblandingen sammen med en stavmikser. 10 Oppskrift fra melk.no Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter