Joker tilbud 28.01.2019 - 24.02.2019 - UTGÅTT

1 ... 6 7 9 11 12
1 ... 6 7 9 11 12
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Joker, gyldig fra 28.01.2019 til 24.02.2019. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder12 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 112 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Joker, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på erter, findus, grønne erter, hvitløk, kålrot, karbonader, ketchup; men katalogen fra Joker tilbyr mange andre tilbud på varer som brød, karbonader, løk, margarin, panne, grillpølse, gulost, gulrot, kesam, kjøttpølse. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Joker, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
GODT TILBEHØR TIL BADE PØLSER, FISK OG KARBONADER ROTMOS Lag en hjemmelaget rotmos; passer til alt fra fisk til kjøttretter og pølser. Porsjoner: 4 G) 20-40 minutter ? enkel Ingredienser: 1 kålrot skåret i terninger 10 poteter skåret i terninger .200 g sellerirot skåret i terninger 4 dl lettmelk 2 ts salt .1 ts pepper Fremgangsmåte: 1. Kok poteter og grønnsaker møre i lettsaltet vann 2. Mos alt med en potetstampe og spe med melk. 3. Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitløk eller urte. 4. Varm mosen på svak varme før servering, pass på så den ikke brenner seg i bunnen av kjelen. Oppskrift fra melk.no Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter FISH & CRISP MED ERTEPURE Tips! Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus Du kan trylle frem en ekte britisk hverdags- fest på en halvtime. Have a nice dinner! Porsjoner: 4 under 20 minutter enkel Ingredienser: . 1 pk. Fish & Crisp . 1 pk. Pommes Frites . 1 pk. frosne grønne erter/1 boks grønne erter 2 sjalottlok * majones . agurkmiks hakket persille Fremgangsmåte: Christensens h 1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og 2. Legg pommes frites utover et bakepapirkledd 3. Fres sjalottlok i en kjele med litt smør til løken blir sett inn i ovnen på 225 °C. vt for Sæsonen stekebrett. Sett inn brettet og stek etter anvisning på posen &FISH Server den sprø fisken sammen med pommes frites, ertepuré og remulade, og nyt! blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper 4. Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille. Oppskrift fra findus.no

Kundeaviser fra Joker