Aktuell kundeavis fra Joker 28.01.2019 - 24.02.2019 - UTGÅTT

1 ... 8 9 11
Kundeavis Joker - 28.01.2019 - 24.02.2019 - Produkter fra tilbudsaviser - brokkoli, fløte, gulost, hvitløk, kremfløte, løk, melk, ost, pølse, purre, sitron, sitronskall. Side 11.
1 ... 8 9 11
POLSE- OG POTETGRATENG En enkel og smakfull hverdagsmiddag Porsjoner: 4 40-60 minutter enkel Ingredien ser: Fremgangsmåte: 1. Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver 2. Kok opp fløte og melk. Ha i potetskivene og kok dem til de er såvidt 500 g poteter . 2 dl kremfløte 1 dl melk 1 båt hvitløk .250 g brokkoli møre. Krydre med salt og pepper. 3. Finhakk løk og hvitlok, og skjær purren i skiver. Del brokkolien i . 1 løk mindre biter og skjær pølsene i skiver 4. Stek løk, hvitløk og purre til løken er myk. Tilsett deretter brokkoli og /2 purre pølser og stek noen minutter til. 5. Smak til med revet sitronskall, salt og pepper. 6. Bland pølsene sammen med fløtepotetene og ha al i en ildfast form. 7. Dryss over revet ost og stek i ovnen på 225 °C i ca. 20 minutter. 450 g polse skall fra 1 sitron . salt og pepper 50 g gulost Topp med friske urter og server .friske urter til servering Fløtepoteter ferske, med hvitløk, Gronn &Frisk, 500g Buk potet eller Enh.pris 49,80 pr. kg 90 Oppskrift fra melk.no Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter