Joker tilbud 02.01.2019 - 27.01.2019 - UTGÅTT

1 ... 3 4 6 8 9 ... 12
1 ... 3 4 6 8 9 ... 12
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Joker, gyldig fra 02.01.2019 til 27.01.2019. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder12 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 108 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Joker, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på blomkål, findus, helmelk, hvetemel, hvitløk, løk, melk; men katalogen fra Joker tilbyr mange andre tilbud på varer som brokkoli, nudler, olje, rødløk, vårløk, gulrot, gulrøtter, hvitløk, løk, ris. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Joker, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
Den beste nreten GRATINERT ØRRET MED BLOMKAL Denne oppskriften med ørret blir garantert en hit på middagsbordet, både hos de store og de små. Mens gratengen står i stekeovnen, dekkes bordet. Porsjoner: 4 020-40 minutter enkel Kok, skjær, pakk i folie eller ha i suppe. Ørret er en fet fisk og derfor en rik kilde til de viktige omega-3-fettsyrene vi trenger Ørretfilet Ingredienser: 600 g ørretfilet, .4 d helmelk .150 g revet ost 2 ss revet parmesan 1 ts muskatnøtt salt pepper poteter uten skinn og ben 1 blomkål 1 løk 1 båt hvitløk 2 ss smør 1/ ss hvetemel Pasta penne Eldorado, 500 g Enh.pris 25,80 pr. kg Fremgangsmåte: 1. Sett stekeovnen på 200 °C 2. Skjær ørreten i porsjonsstykker og dryss over salt og PERFEKT TILBEHØR PENNE pepper. Del blomkålen i store buketter og la dem trekke 1290 i lettsaltet vann i 2-3 minutter Ta ut fuktoppsamleren hvis aluminiumsformen har det. hvetemel og la det frese i 1 minutt. Spe på med melk, litt 3. Legg ørretstykkene og blomkål i en aluminiumsform. 4. Finhakk løk og hvitløk, og surr blankt i smør. Rør inn om gangen, og la sausen småkoke i 5 minutter Wok Classic Findus, 480 g 5. Ror inn revet ost og parmesan, og smak t il med muskatnøtt, salt og pepper. Hell sausen over fisken og blomkålen, og gratiner i stekeovnen i 10-12 minutter. wo Server gratinert ørret med blomkål og kokte poteter ved siden av. Pynt gjerne med friske urter hvis du har Oppskrift fra 3iuka.no - Foto: Norwegian Seafood Council