Joker tilbud 27.11.2018 - 01.12.2018 - UTGÅTT

2 4 5 6
2 4 5 6
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Joker, gyldig fra 27.11.2018 til 01.12.2018. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder6 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 43 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Joker, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 6. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på bacon, erter, hvetemel, julekake, kalkunbryst, leverpostei, margarin; men katalogen fra Joker tilbyr mange andre tilbud på varer som frukt, chips, karbonader, maiskorn, pinnekjøtt, biola, blåbær, bringebær, brownie, cashewnøtter. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Joker, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
Rask og tradisjonsrik JULE Våre faste MIDDAG G JULETILBUDd Jula er TILBUDENE GJELDER T.OM. 24. DESEMBER 2018godpå Joker Leverpostei Røkt laks/ørret Rakfisk* Fiskemannen, 100 g Wangensten, ca. 250 g Enh.pris 249,00 pr. kg Enh.pris 299,00 pr. kg 2490 2990 Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter, 665 g Enh.pris 105,11 pr. kg Rokt aks Kun tilgjengelig i utvalgte butikker Sylte rund, halv, Finsbråten, 475 g Enh.pris 1 Juletallerken Lutefiskfilet Julesildesalat Delikat, 200 g uten ben, Fiskemannen, 2x 250 g Enh.pris 119,80 pr. kg Passer til! Lutefiskbacon Gilde, 250g Enh.pris 147,60 pr. kg 90 6990 Juletallerken med ribbe, medisterkake ulepølse, rødkål og poteter, 610g SYLTE 3690 Santa Clausthaler/Clausthaler Original Gräddost TINE, 380 g Enh.pris 105,00 pr. kg Juleskinke Røkt/Honningmarinert, Hansa, 0,33 I 790 med rødkål, poteter raddost Kalkunbryst Julehjerte Julekake Premium Bakehuset, 720 g 48.4 Gratis oppskriftshefte il juleproduktene finner du hos Joker og på joker.no Kalkunbryst med eplesiysaus, fløtepoteter og erter med baconbiter, 480 g 3490e OPPSKRIFTER PA EN FAST PRIS T.O.M.24. DESEMBER 2018 PINNEKJØTT MED SPENNENDE TILBEHØR Pinnekjøtt kan serveres tradisjonelt med kokte poteter og rotmos eller med mer spennende tilbehør. Pinnekjøtt Dover 60 minutter Porsjoner: 5 middels urø Gratinert blomk OstesauS: 1990 1 ss smør/margarin 2 ss hvetemel 3 ss parmesan (ev. annen hvit ost) giene mer til et sultent lag e ts pepper ¼ ts malt muskat 1 ss smør te Vann ut pinnekjottet i rikelig med vann i ca. 30 timer, la det stå i Fremgangsmåte: 1. Fjern bladene pá blomkålen og del den opp i store buketter. Kok *2. Legg en metallrist eller bjørkepinner opp rikelig med vann i en kiele, tilsett salt og ha i blomkålbukettene. uten bark i bunnen av en vid kjele. Fyll på vann så det stár i høyde med risten. Legg pinnekjøttet over og sett på lokk. Damp pinnekjøttet på svak varme i ca. 3 timer. Pass på så det ikke koker tørt, fyll eventuelt paá med mer vann. Pinnekjottet kan om onskelig brunes lett i stekeovnen. Legg pinnekjottet pá rist over langpanne. Set på sterk varme eller under grillen i ca. 5 minutter. Folg godt med. Kok dem knapt møre, ca. 4 minutter. Sil av vannet og avkjol bukettene i kaldt vann 2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Ror godt til blandingen «slipper» kjelen. Spe med halvparten av melken, og rør godt. Tilsett resten av melken og rør til du har en glatt saus. Varm gjerne melken først, da er det enklere å få en jevn og fin saus. La sausen smákoke i ca. 5 minutter Pinnekjott med spennende tilbehør 3. Rør om av og til og pass pá at sausen ikke blir brent. Ha i halvparten av osten og smak til med salt, pepper og muskat. Sett stekeovnen på 200 C. Hell saus over i formen og bland forsiktig. Strø ost pá toppen. Stek midt i ovnen til osten er gyllen, ca. 10 minutter ovnen Last ned oppskriften direkte til din mobil, eller stikk innom din nærmeste butikk for oppskriftsank 5. Kutt bacon fint, og stek det sprøtti en varm stekepanne. Stro baconet over gratengen før servering. Oppskrnt fra matprat.no -Folo: Synøve Dreyer