Joker kundeavis - 3.1. - 31.12.2021 - UTGÅTT - side 14 *

thumbnail - Kundeavis Joker - 3.1.2021 - 31.12.2021 - Produkter fra tilbudsaviser - laksefilet, spekeskinke, parmesan, smør, sitronskall, pesto, vann. Side 14.
14 / 21

* Gjelder i alle Joker-butikker.

Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
Ovnsbakt laks med spinatpesto og spekeskinke Her har du gode råvarer i skjønn harmoni. De syrlige granateplekjernene setter prikken over i-en. 4 porsjoner 40–60 minutter middels Ingredienser: 600–800 g laksefilet, uten skinn og ben 8 tynne skiver spekeskinke 250 g aspargesbønner 4 ss granateplekjerner (kan sløyfes) olivenolje Spinatpesto: 2 håndfuller babysalat 1 håndfull basilikumblader 2 båter finhakket hvitløk 3 ss pinjekjerner 3 ss parmesan 1 ts revet sitronskall 1 dl solsikkeolje ½ dl olivenolje salt og pepper Slik gjør du: 1. Kjør alle ingrediensene til spinatpestoen sammen i en hurtigmikser eller med en stavmikser. 2. Forvarm stekeovnen til 200 °C. Smør en passende ildfast form med litt olje. Rens og del aspargesbønnene på langs (de kan også være hele). 3. Del laksen i fire jevne stykker. Krydre med salt og pepper og legg en skje med pesto på hvert laksestykke. Dekk til med skinkeskiver og legg laksen over i den ildfaste formen. Stek laksen midt i ovnen i 10–15 minutter. 4. Kok aspargesbønnene knapt møre i fosskokende lettsaltet vann, sil av kokevannet og bland aspargesbønnene med litt olivenolje og granateplekjerner. Server laksen straks den kommer ut av ovnen, med aspargesbønner som tilbehør. Som ekstra tilbehør pa sser det fint med stekte pote ter eller cousco us. 14 Tips! Ferdig filetert laks kan byttes ut med ørret. På samme måte kan du også bruke torskefilet. Spinatpesto kan byttes ut med annen pesto.

Andre kundeaviser Joker

Nyeste kundeavis