Joker tilbud 24.09.2018 - 21.10.2018 - UTGÅTT

1 ... 8 9 11 13 14 ... 16
1 ... 8 9 11 13 14 ... 16
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Joker, gyldig fra 24.09.2018 til 21.10.2018. Du kan finne de beste varene fra kategorien Butikkjeder og supermarkeder16 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 164 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Joker, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 16. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på hvetemel, ketchup, lammekjøtt, margarin, olje, pitabrød, rømme; men katalogen fra Joker tilbyr mange andre tilbud på varer som brød, flatbrød, gulrøtter, kålrot, ketchup, grønnkål, gulrot, gulrøtter, lammekjøtt, nudler. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Joker, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
LAM I PITA Strimler av lammekjøtt krydret med en spennende krydderblanding smaker godt i varme pitabrød. Enkelt, raskt og veldig, veldig godt. Porsjoner: 4 20-40 minutter middels Fremgangsmåte: 1. Knus oregano, koriander og karve i en morter eller plastpose. Ingredienser: .600 g benfritt lammekjøtt .1 ts paprikapulver 1 ts hvitløkssalt 1 ts frisk oregano 1 ts frisk koriander . 1 ts karve (kan sløyfes) 1 ss hvetemel 4 pitabrød 4 salatblader 2 tomater i skiver Tilsett resten av krydderet og hvetemelet og bland godt. 2. Skjær kjøttet i tynne strimler og vend dem i krydderblandingen. Varm olje eller margarin i en stekepanne og stek kjøttet ved sterk varme. 3. Varm pitabrød som beskrevet på pakken. Fyll pitabrødene med det stekte kjøttet sammen med et salatblad og tomat. Tips: En klatt yoghurt eller rømme på toppen er prikken over i-en Server gjeme med Sticky Fingers Sriracha Ketchup eller Sriracha Majo. Oppskrift fra matprat.no Foto: Mari Svenningsen