Joker kundeavis - 22.09.2020 - 26.09.2020 - UTGÅTT *

Joker kundeavis - 22.09.2020 - 26.09.2020 - UTGÅTT *

1 3 4 ... 11
Kundeavis Joker - 22.09.2020 - 26.09.2020 - Produkter fra tilbudsaviser - fårikålkjøtt, gryte, hodekål, kål, kålhode, krokan, vann. Side 1.
1 3 4 ... 11

Bla igjennom denne Jokerkatalogen som er gyldig fra 22.09.2020 til 26.09.2020 for å se de siste tilbudene. På 10 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Butikkjeder og supermarkederkategorien. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Joker, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 10. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Joker, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

joker.no Tilbudene gjelder 22.–26.9.20 – hvis ikke annet er oppgitt Fårikålkjøtt lam, ferskt, Folkets, ca. 1 kg/2,1 kg 69 Et utvalg av høstens nyheter 00 pr. kg -30% Maks 5 pk. pr. kunde Husk! Hodekål Bama : PSKRIFT OP FÅRIKÅL finner du nederst på siden og på joker.no Dersom du ikke finner Ukens Joker i butikken, kontakt betjeningen og få en verdikupong som gir deg rett til å få denne Ukens Joker til samme pris uken etter. Sørlandsis Utvalget kan variere Alt fra Pierre Robert fredd ag & lølørrdag fre Vanilje/Tricolor/Pistasj/Krokan, Hennig-Olsen, 2 l Enh.pris 14,95 pr. l Alt fra Old El Paso 29 -40% 90 Gjelder avbildede varianter Gjelder ikke allerede nedsatte varer. Utvalget kan variere. 1/2 Fredag 25.9. og lørdag 26.9. Maks 5 pk. pr. kunde FÅRIKÅL Fårikål er høstens festmåltid! Lager du en stor porsjon kan du invitere familie, venner eller gode naboer på fårikål-aften. Eller så er det luksus og ha som restemiddag. 6–8 porsjoner FÅRIK ÅLENS DAG TORSDAG 24. SEPTEMBER over 60 minutter PRIS enkel Fremgangsmåte: Ingredienser: 1. Legg kjøttet i en stor gryte og hell på kaldt vann til • 2½ kg fårikålkjøtt vannet er noen centimeter over kjøttet. Tilsett salt og • 3–4 ts salt kok opp. Skum av urenheter som kommer til overflaten • vann • 2 ss hel sort pepper når kjøttet koker opp. 2. Tilsett kål i båter og pepperkorn. Ha i mer vann om • 1½ kålhode nødvendig, kålen skal være helt dekket. Kok opp og • 1½ kg poteter skru ned varmen. Legg på lokk og la fårikålen småkoke videre i ca. 1½ time eller til kjøttet løsner lett fra benet. Smak til med salt. 3. Serveres med kokte poteter. Fårikålkjøtt lam, ferskt, Folkets 6900 Nå er det sesong for norsk lam – se våre beste lammeoppskrifter under “Tid for lam” på joker.no pr. kg Maks 5 pk. pr. kunde

Kundeaviser fra Joker

Mest populære tilbud