Jernia butikker og åpningstider

Jernia butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Jernia, inkludert Jerniaplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Jernia. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Jernia.


Jernia kundeaviser
Jernia kundeaviser
Jernia kundeaviser

Om Jernia

Jernia er en kjede innen jernvarehandel som ble etablert i 1951 under navnet A/L Jernvarekjøp. Med over 180 butikker i Norge er Jernia lett tilgjengelig for de fleste og har butikker i Norge som i Bergen, Kongsberg, Revetal, Forus, Haugesund, Sandefjord og Kristiansand.

Jernia har ofte tilbud og salg på ulike varer og produkter. Gå inn på http://www.jernia.no for å ta en titt i kundeavisen eller tilbudsavisen for mer informasjon. På nettsiden kan du også finne nettbutikken der kundene kan enkelt handle når det skulle passe dem.

Produkter som du kan få kjøpt hos Jernia inkluderer produkter innenfor kategoriene, hjem og møbler, hage, kjøkken, oppussing og vedlikehold og verktøy.

Jernia har egen katalog på nettsiden med inspirasjon og tips til oppussing og innredning av hjem. I tillegg til dette kan kunden melde seg på Jernias nyhetsbrev og få nyttige tips, tilbud og informasjon om kommende nyheter rett i epostkassen.

Som kunde hos Jernia, kan du også bli medlem av Jerniaklubben. Her får kunden tilgang til flotte fordeler og eksklusive tilbud på ulike praktiske varer.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Jernia

  • Personlig service: Hos Jernia kan kunden være sikker på at de får tilgang på personlig og kunnskapsrik service da mange av deres butikker er lokaleid. Dette skaper en positiv og gjenkjennelig atmosfære.
  • Oversiktlig nettbutikk: På nettsiden finnes en oversiktlig nettbutikk der kunder kan handle på egen tid og få varer levert hjem på døren eller hente i butikk.
  • Godt utvalg: Jernias tilbud av varer går både på bredde og i dybde så kunden kan finne akkurat det de skulle trenge til oppussing og hjem.
  • Nyhetsbrev med tilbud og salg: Kunden kan registrere sin epostadresse og få tilsendt nyhetsbrev med tilbud, tips og nyheter som kunden kan dra nytte av.
  • Jerniaklubben: Som klubbmedlem får kunden flotte fordeler som faste klubbtilbud og klubbarrangement i tillegg til eksklusive salg og tilgang på rimelige priser.
     

Beliggenhet og åpningstider

Jernia befinner seg i de fleste byer i Norge som Bergen, Kongsberg, Revetal, Forus, Haugesund, Sandefjord og Kristiansand. Finn din lokalbutikk på  http://www.jernia.no. På nettsiden står også åpningstider til hver enkelt butikk da dette kan variere basert på beliggenhet.