Jernia butikker og åpningstider

Jernia butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Jernia, inkludert Jerniaplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Jernia. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Jernia.


Jernia kundeaviser
Jernia-butikker

Om Jernia

Jernia er en kjede innen jernvarehandel som ble etablert i 1951 under navnet A/L Jernvarekjøp. Med over 180 butikker i Norge er Jernia lett tilgjengelig for de fleste og har butikker i Norge som i Bergen, Kongsberg, Revetal, Forus, Haugesund, Sandefjord og Kristiansand.

Jernia har ofte tilbud og salg på ulike varer og produkter. Gå inn på http://www.jernia.no for å ta en titt i kundeavisen eller tilbudsavisen for mer informasjon. På nettsiden kan du også finne nettbutikken der kundene kan enkelt handle når det skulle passe dem.

Produkter som du kan få kjøpt hos Jernia inkluderer produkter innenfor kategoriene, hjem og møbler, hage, kjøkken, oppussing og vedlikehold og verktøy.

Jernia har egen katalog på nettsiden med inspirasjon og tips til oppussing og innredning av hjem. I tillegg til dette kan kunden melde seg på Jernias nyhetsbrev og få nyttige tips, tilbud og informasjon om kommende nyheter rett i epostkassen.

Som kunde hos Jernia, kan du også bli medlem av Jerniaklubben. Her får kunden tilgang til flotte fordeler og eksklusive tilbud på ulike praktiske varer.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Jernia

Beliggenhet og åpningstider

Jernia befinner seg i de fleste byer i Norge som Bergen, Kongsberg, Revetal, Forus, Haugesund, Sandefjord og Kristiansand. Finn din lokalbutikk på  http://www.jernia.no. På nettsiden står også åpningstider til hver enkelt butikk da dette kan variere basert på beliggenhet.

Produkter

Jernia-butikker
Mest populære tilbud