IKEA - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter IKEAtilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra IKEA, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i IKEAs ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med IKEAs ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
IKEA kundeavis
Kundeavis IKEA.
 
Gjelder i alle IKEA-butikker.
IKEA kundeavis
Kundeavis IKEA.
 
Gjelder i alle IKEA-butikker.
IKEA kundeavis
Kundeavis IKEA.
 
Gjelder i alle IKEA-butikker.
IKEA kundeavis
Kundeavis IKEA.
 
Gjelder i alle IKEA-butikker.
 

IKEA varter opp med mange gode tilbud

Som kunde hos Ikea kan du ofte nyte godt av gunstige salg og andre kampanjer. På den måten kan du handle alt fra kjøkken utstyr til ny seng og sofa for en svært god penge.

Det er lurt å lese IKEA katalogen grundig. I den finner du nemlig ikke bare det komplette vareutvalget med kjente navn som Pax garderobeskap og Malm garderobe i spissen. Du får også full oversikt over pågående salg og tilbud. Det samme gjelder også IKEAs nettside - https://www.ikea.com/no/no/

IKEA har også egne nyhetsbrev som du kan abonnere på. Da får du jevnlige oppdateringer og kommende kampanjer via e-post og SMS. Tilbudet er helt gratis.

I tillegg kommer IKEAs kundeavis. Den kommer ut jevnlig, og er full av fine tilbud. Kundeavisen har vanligvis et spesifikt tema, som kjøkken, kommode og lignende.

IKEA har hyppige kampanjer

Særlig kan tilbud fra IKEA family være svært attraktive. Dette er kundeklubben til IKEA. Ved å melde deg inn i IKEA family, kan du og dine nærmeste nyte godt av en rekke eksklusive prisreduksjoner som kun gjelder for medlemmene.

På nettsiden til IKEA finner du en egen kjøkkenplanlegger. Ved å benytte deg av den kan du designe ditt eget kjøkken digitalt. Dette er praktisk, enkelt og kan spare deg for mye penger og bry.

Du kan gjøre en god handel hos din nærmeste IKEA-butikk

IKEA har et stort antall utsalgssteder i Norge. Blant de mest populære, kan vi nevne Furuset, Slependen og Ringsaker. Du kan spare penger ved å dra nytte av IKEAs egen buss når du skal ut og handle på en av disse butikkene.

Det gjelder selvsagt også når du handler på nettet. Bare søk på «salg», og så vil du få full oversikt over varer som selges for redusert pris. Dette kan være den enkleste måten å gjøre et kupp på hos IKEA.   

Produkter i IKEA-kundeavis

Nyeste kundeavis

Forhandlere - møbler