Finner du ikke kundeavisen her?

G-Sport butikker og åpningstider

G-Sport butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om G-Sport, inkludert G-Sportplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for G-Sport. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for G-Sport.


G-Sport kundeaviser
G-Sport kundeaviser

Om G-Sport

Med over 100 års historie er G-Sport en av de største og ledene kjedene innen sport og fritid i Norge. Kjeden ble etablert i 1969 siden den tid er G-Sport blitt kjent for sitt brede utvalg innen alt som har med sport å gjøre, og er vel respektert i sportsmiljøet.

G-Sport har også store varehus som kalles G-MAX der det er enda større utvalg av sportsutstyr, både for nybegynnere og sportsentusiaster. Slik når G-Sport ut til enda flere, og sørger for at kunden kan få tak i alt de trenger hos G-Sport.

Sportsprodukter som du kan finne hos G-Sport går under kategoriene sykkel, turutstyr, trening, ski og sko, sport og ballidrett. Under disse kategoriene kan du finne et bredt utvalg av alt utstyr og klær du trenger til sport og idrett.

http://www.gsport.no finnes både kundeavisen og tilbudsavisen der kunden kan finne informasjon om tilbud, salg og kampanjer. G-Sport har ofte sesongsalg som blant annet storsalg på Black Friday og etter skisesongen. 

Hvorfor kunder liker å handle på G-Sport

  • Bredt og stort utvalg: G-Sport er en av de største sportskjedene i Norge og kunden kan finne det meste og beste innen sport og utstyr både i butikk og i kjedens store varehus.
  • Råd og Tips: På nettsiden til G-Sport finnes Råd og Tips, en rekke artikler som guider kunden gjennom alt fra hvordan bruke kart og kompass til hvilke telt en burde velge til sitt behov.
  • Vinn-Vinn fordelsprogram: Ved å ta del i G-Sports Vinn-Vinn fordelsprogram får kunden muligheten til å delta i unike konkurranser og får tilgang til eksklusive medlemstilbud.
  • Bærekraft: G-Sport tar det å være markedsledere alvorlig og jobber for å minske miljø-fotavtrykket ved å gjøre ansvarlige innkjøpinger og hjelper deres kunder å ta riktige valg i naturen.
  • Flotte kundefordeler: Som kunde hos G-Sport får du tilgang til flotte kundefordeler som prismatch, 100% fornøyd garanti, fri retur, 100 dagers åpent kjøp, fri frakt og 5 års gratis sykkel- og punkteringsservice.

Beliggenhet og åpningstider

G-Sport har butikker over hele landet som i Bergen, Oslo, Molde, Gjøvik, Kongsberg og Kristiansund. Vær oppmerksom på at åpningstider kan variere, men butikkene er som oftest åpen 10-21 mandag til fredag. Kunder rådes til å gå inn på http://www.gsport.no/butikker for å finne åpningstidene til sin lokalbutikk.