Flisekompaniet kundeavis - 11.05.2022 - 07.06.2022 - side 13 *

1 ... 13 ... 17
Kundeavis Flisekompaniet - 11.05.2022 - 07.06.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - hylle, tørketrommel, vaskemaskin, støvsuger, lys, skap. Side 13.
1 ... 13 ... 17

Bla igjennom denne Flisekompanietkatalogen som er gyldig fra 11.05.2022 til 07.06.2022 for å se de siste tilbudene. På 16 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Møblerkategorien. Denne Flisekompanietkatalogen tilbyr rabatter på mer enn 41 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Flisekompaniet, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 16. På den aktuelle siden kan du finne salg på hylle, tørketrommel, vaskemaskin, støvsuger, lys, skap; men denne katalogen fra Flisekompaniet tilbyr mange andre rabatter på varer som tørketrommel, vaskemaskin, lys, skap, håndverkere, dusjhjørne, dusjkabinett. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Flisekompaniet, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Gjelder i disse Flisekompaniet-butikker:

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Derfor elsker vi vaskeommet -20% Klesvasken er ofte den delen av husarbeidet som mange utsetter og som ikke er så lystbetont. Med et velfungerende vaskerom er jobben mye enklere! på Linn Bad vaskerom Flisekompaniet tilbyr vaskeromsløsninger fra den norske produsenten Linn Bad. Dette er høykvalitetsprodukter som produseres i Sognefjorden, med inspirasjon fra naturen rundt. Her er det høyt fokus på norsk design og effektiv produksjon. Vaskerommene fra Linn Bad får du i 4 forskjellige fronter; matt hvit, høyglans hvit, antrasitt og lys eik. Du kan også velge blant flere benkeplater, for å finne din stil. Her kommer noen gode tips til deg når du skal innrede vaskerommet: Opp fra gulvet Plasser gjerne vaskemaskin og tørketrommel på toppen av en skuff. Arbeidet blir enklere når det skjer i riktig høyde. Prioriter sorteringsmuligheter Ha gjerne flere skittentøyskurver for ulike tekstiler og farger. Sett av benkplass til bretting av klær og ha beholdere til rene klær. 34497,- Utslagsvask Ikke glem å montere en utslagsvask. En vask er praktisk for å fylle vaskebøtter, skylling og håndvask. LINN BAD VASKEROM skap i matt hvit med benkeplate i eik og skyllekar 34497,Pris etter kampanje 43121,- 22641,- -20% på Linn Bad vaskerom LINN BAD VASKEROM skap i matt hvit med skifer benkeplate og skyllekar 22641,Pris etter kampanje 28300,- Flest mulig skap på minst mulig plass Det kan være lurt å plassere vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre for å utnytte plassen godt. Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom. Overskap over hele benkeplaten gir rikelig med oppbevaringsplass. Liten veggplass, mye oppbevaring! Skap i full dybde over vaskemaskin og tørketrommel gir god plass i små rom. Skuff under vaskemaskin og tørketrommel løfter tøyet til arbeidshøyde. Bra for deg, bra for ryggen! Børsteskap med kortere hyller gir god plass til oppbevaring av lange koster og støvsuger. Marianne Haga Kinder, interiørstylist og influencer @inspirasjonsguidennorge Fotograf: s360 instagram.com/inspirasjonsguidennorge instagram.com/flisekompaniet 13

Kundeaviser fra Flisekompaniet

Mest populære tilbud