Farsdag kundeavis og tilbud

Finn de siste Farsdagtilbudene her. Hos Alle Tilbudsaviser har vi de beste tilbudene og rabattene for produktene du ønsker å kjøpe til Farsdag. Vi har alle de beste tilbudene på dine favorittmerker og kan hjelpe deg å spare penger til Farsdag. Få det meste ut av Farsdag med Alle Tilbudsaviser.

Det finnes for tiden ingen gyldige tilbudsaviser

Farsdag - Forhandlere

Farsdag

Gratulerer med farsdagen! Nå er tiden kommet for å feire en av favorittforeldrene dine. Denne gangen er det fedrenes tur til å hedres. Men når er farsdag? I liket med mange andre land, feirer Norge farsdagen den andre søndagen i november. Likevel, er det mange land som feirer på andre dager i året. USA og flere andre land feirer den andre søndagen i juni. Farsdagen, slik den markeres i dag, kommer fra USA og ble populær i Norden etter andre verdenskrig. Dette er en familietradisjon som startet i West Virginia etter en stor eksplosjon tok livet av flere fedre. Da ble byen så grepet av historien at det holdt en hyllest til alle de fantastiske fedrene som døde i eksplosjonen.

Morsdag og farsdag går ofte ut på det samme: her gjelder det å skjemme bort din kjære pappa. Dette skjer ofte innenfor familien, da er det ofte vanlig å gi gave, skrive kort og enten kjøpe eller bake hjemmelaget kake, og kanskje til og med gi frokost på sengen. For en luksus! Dette er fedrenes dag, så her må det feires. Butikkene bugner ofte med flotte farsdagsrelaterte gaver og dekorasjoner for å gjøre stas på fedrenes dag.

Farsdagstilbud

Du kan handle farsdagspresangen hos dine favorittkjeder som SPAR, Meny, KIWI eller Coop Obs. Du kan også handle på nettet for å gjøre handelen enklere, hos Tupperware, Oriflame og mange andre nettbutikker. Dette har blitt mer og mer populært i nyere tider. Her kan du handle populære gaver som kaffekopper, blomster, elektronikk, sportsutstyr, kaker, god mat og masse, masse mer. Her kan du finne alt du skulle trenge for å overraske faren din, og gi han den oppmerksomheten han fortjener.

Farsdagshandelen

Har du behov for lure gavetips kan du på inn på Alle Tilbudsaviser for å få et overblikk over tilbudene hos dine favorittbutikker. Her kan du finne flotte kampanjer og store rabatter i farsdagsbrosjyrene og de ulike katalogene. Gjør farsdagshandelen om til en drøm og kjøp inn alt du trenger gjennom brosjyrene på våre nettsider!

Nyeste kundeavis