Extra Leker - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Extra Lekertilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Extra Leker, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Extra Lekers ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Extra Lekers ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
 

De beste tilbudene og kundeavisene for Extra Leker på nettet
Vi har informasjon om nesten hver eneste Extra Lekerkatalog og salg som finnes i hele Norge! Enten de er gjemt i en katalog eller på nettet eller ikke, kan du bla igjennom alle på vårt nettsted.

Oppdag de beste Extra Lekersalgene
Flere mennesker ønsker å spare penger på handleturen hos Extra Leker. Vi har all informasjon om salg hos Extra Leker, slik at du kan får de beste prisene og spare penger. Bare bla igjennom de siste tilbudene og katalogene her, og se hvordan du kan spare penger på flotte produkter. Husk at sparing er viktig for å lykkes!

Invester tiden din!
Det gjelder å ha riktig tankesett når det kommer til sparing. Akkurat nå kan du kanskje kun spare noen kroner, men alt hjelper, og å spare med Extra Lekers kataloger er en flott måte å bruke pengene dine på en klok måte. Alt som trengs for å spare er å være en forberedt kunde ved å undersøke litt før du handler hos Extra Leker. Det tar litt lenger tid, men våre kundeaviser kan hjelpe deg med å spare masse penger!

På denne siden kan du finne 0 aktuelle kundeaviser hos Extra Leker gyldig til -. I kundeavisene kan du finne spesielle tilbud og rabatter, mest på produkter i kategorien Barn, mer spesifikt: -, som du kan kjøpe hos 25 butikker i Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Sandnes, og så videre. Hvis du er interessert i rabattkoder, kampanjer og spesialtilbud hos andre butikker, ta en titt i katalogene hos en av 95 forhandlere som katalogen er tilgjengelig hos Alle Tilbudsaviser. Du kan også bla igjennom arkivet til Extra Leker for å se 24 kataloger som ikke lenger er gyldig.

Nyeste kundeavis

Forhandlere - barn