Europris - kundeaviser, butikker, åpningstider

Europris kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Europris

Europris er en norsk kjede, etablert i 1992, som selger detaljvarer til en rimelig pris. Kjeden har over 260 butikker i hele Norge og selger partivarer innen personlig pleie, dyr og utstyr, hjem og interiør, fritid, klær og sko, husholdning og garn. Europris vokser med ca. 10 supermarkeder hvert år og planlegger å gå fra fem til 20 Europris Pluss butikker i løpet av tre år.

På deres nettside kan du finne Europris sin kundeavis med tilbud og salg på en rekke varer. Her kan du også finne ukens tilbud på flotte og nyttige produkter. Gå inn på https://www.europris.no for mer informasjon. Tilbudsavisen og katalogen kan du også finne i din lokalbutikk.  Her kan du også finne nettbutikken med over 4000 varer tilgjengelig for netthandel og hjemlevering. Handler du på nettbutikken til Europris kan du dra nytte av fri retur, rask levering innen tre til fem virkedager og klikk og hent i over 260 butikker.

Europris ønsker å være et beleilig sted å handle for deres kunder og fokuserer derfor sterkt på sesongvarer som hagemøbler, grill og solskjerming om sommeren, og refleks, belysning og vinteraktivitetsprodukter om vinteren. De selger også tørrmat, smågodt og noe elektronikk.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Europris

Beliggenhet og åpningstider

Med over 260 butikker ligger Europris lett tilgjengelig i de fleste byer, spesielt rundt Bergen og Oslo, men også over resten av landet. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet, men som oftest 9-20 mandag til fredag og 10-18 på lørdager. Gå inn på https://www.europris.no for mer informasjon om din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - annet