Europris butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Europris, inkludert Europrisplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Europris. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Europris.


Europris kundeaviser
Europris kundeaviser
Europris kundeaviser

Om Europris

Europris er en norsk kjede, etablert i 1992, som selger detaljvarer til en rimelig pris. Kjeden har over 260 butikker i hele Norge og selger partivarer innen personlig pleie, dyr og utstyr, hjem og interiør, fritid, klær og sko, husholdning og garn. Europris vokser med ca. 10 supermarkeder hvert år og planlegger å gå fra fem til 20 Europris Pluss butikker i løpet av tre år.

På deres nettside kan du finne Europris sin kundeavis med tilbud og salg på en rekke varer. Her kan du også finne ukens tilbud på flotte og nyttige produkter. Gå inn på https://www.europris.no for mer informasjon. Tilbudsavisen og katalogen kan du også finne i din lokalbutikk.  Her kan du også finne nettbutikken med over 4000 varer tilgjengelig for netthandel og hjemlevering. Handler du på nettbutikken til Europris kan du dra nytte av fri retur, rask levering innen tre til fem virkedager og klikk og hent i over 260 butikker.

Europris ønsker å være et beleilig sted å handle for deres kunder og fokuserer derfor sterkt på sesongvarer som hagemøbler, grill og solskjerming om sommeren, og refleks, belysning og vinteraktivitetsprodukter om vinteren. De selger også tørrmat, smågodt og noe elektronikk.
 

Hvorfor kunder liker å handle på Europris

  • Merkupp medlemskap: Europris tilbyr eksklusivt kundemedlemskap der medlemmer får tilgang på enda flere tilbud og større salg.
  • Rimelige priser: Kjeden handler inn varer i store mengder og samarbeider med utenlandske leverandører for at deres kunder kan dra nytte av de rimelige prisene.
  • Stort og bredt utvalg: Europris har stort og bredt utvalg og tilbyr varer og produkter innen sport og friluft, personlig pleie, hjem og interiør, tørrmat og smågodt. Her kan deres kunder finne alt de skulle trenge.
  • Lett tilgjengelig: Europris har en fantastisk nettbutikk med over 4000 varer som kan bli levert rett hjem på døren.
  • Flotte tilbud og kupp: Hver uke legger Europris ut flotte tilbud og salg både på nett og i butikk. Kundene kan dermed få varer enda billigere.
     

Beliggenhet og åpningstider

Med over 260 butikker ligger Europris lett tilgjengelig i de fleste byer, spesielt rundt Bergen og Oslo, men også over resten av landet. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet, men som oftest 9-20 mandag til fredag og 10-18 på lørdager. Gå inn på https://www.europris.no for mer informasjon om din lokalbutikk.