Konservering
Slik tar du vare på
smaken av sommer
Med safting, sylting og torking kan
du bevare smaken av sommer hele
året. Bli inspirert her.
D
et er gjennom sommeren og
høsten at den norske natu-
ren bugner av gode råvarer.
Kombinasjonen av varme
soldager og kalde netter,
gjør at bær og grønnsaker
får en helt unik smak. Sesongen er
kort, og det gjelder derfor å nyte
mens du kan. Ønsker du å forlen-
ge sesongen, anbefaler vi å kjøpe
eller høste inn store mengder med
råvarer og sette i gang med safting.
sylting og tørking, Dette er kon-
serveringstradisjoner vi har brukt
gjennom alle tider for å ta vare på
sesongens råvarer. Syltetøy av bær
og frukt, syltede gronnsaker, frukt i
sukkerlake og tørket sopp - mu-
lighetene er mange, og med riktig
utstyr blir jobben også litt enklere.
RÅSAFTSENTRIFUGE
Bevar sommerens beste smaker med denne
kraftige råsaftsentrifugen. Kan brukes til a
presse saft fra frukt, bær og grennsaker,
Råsaftsentrifuge. Philips HR1922/20 1999,-
38
ELON
Sommerkatalog 2021